In april 2016 gaat het nieuwe watersportseizoen weer van start. Aankomend seizoen komen wij met een nieuwe, spectaculaire watersport. Wij gaan namelijk flyboarden aanbieden! Inmiddels zijn de waterscooter en flyboard-set aangeschaft en staan onze instructeurs te popelen om iedereen de fijne kneepjes van het flyboarden bij te brengen. Om dit heugelijke feit te vieren hebben we nu een speciale actie. Wie t/m 29 februari een run op het flyboard reserveert voor komend seizoen (vanaf 1 april), ontvangt van ons meer dan 15% korting. Een spectaculaire run van 20 minuten kost in dat geval geen 60 euro, maar 50 euro!

Wat is flyboarden?

Aanbieding flyboarden | Eemhof Watersport & Beachclub
Bij flyboarden sta je op een board dat via een slang is verbonden met een waterscooter. Wanneer er met de waterscooter gas wordt gegeven, wordt er water door de slang gepompt en komt dit onder hoge druk uit spuitmonden onder het board. De stuwkracht van het water zorgt er vervolgens voor dat je over het wateroppervlak kunt ‘vliegen’. Bij het flyboarden ga je al snel enkele meters hoog en ervaren flyboarders kunnen trucjes zoals salto’s op het flyboard uitvoeren.

Impressie van het flyboarden


Meer informatie over flyboarden bij Eemhof Watersport & Beachclub vind je hier. TIP: denk ook eens aan flyboarden als spectaculair onderdeel van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren