Gelegen op Marina De Eemhof, heeft Eemhof Watersport & Beachclub een unieke locatie tot haar beschikking die uitermate geschikt is voor een actief schoolkamp. Doordat er zoveel mogelijk is, zullen wij op deze pagina een voorbeeld schetsen van de invulling van een schoolkamp dat twee dagen duurt. Uiteraard is het in overleg mogelijk om jullie schoolkamp een geheel eigen invulling te geven. Wij zullen altijd een offerte op maat maken.

Dinsdagochtend: Aankomst / Kamp opbouwen

Op dinsdag zullen jullie in de ochtend (tussen 10.30-11.30u) aankomen bij Eemhof Watersport & Beachclub. Na een welkomstwoord en korte rondleiding van onze instructeur, is het tijd om jullie kamp op te bouwen. Op het kamp is een volleybalveld, een kampvuurplaats en grote tent aanwezig. Deze tent is uitgerust met een koeling, zitplaatsen en elektra.

Dinsdagmiddag: Bootcamp

Na het opbouwen van jullie kamp is het tijd om te lunchen. Na de lunch maken jullie je klaar voor een gezamenlijke Bootcampsessie! Deze bootcamp is aangepast naar de doelgroep. Zo kan iedereen meedoen, maar worden alle deelnemers wel getriggerd om de eigen grenzen te verleggen.

Dinsdagavond: Eigen invulling

Na de bootcamp hebben jullie eigen tijd, rond 18.00u is het tijd voor het avondeten. Na het avondeten is het aan jullie om er een leuke avond van te maken, eventueel met kampvuur!

Woensdagochtend / -middag: Robinson Survival

De volgende ochtend starten we met een ontbijt en erna maken jullie je klaar voor de ‘Robinson Survival spellen’. Het roulatieprogramma bestaat uit meerdere onderdelen (afhankelijk van de groepsgrootte) met diverse spellen als vlotbouwen, suppen, vuur maken, tactische spellen enz.

Woensdagavond / donderdagochtend: Eigen invulling / Kamp afbouwen

In de avond zullen jullie weer rond 18.00u gaan eten. Op donderdag bouwen jullie na het ontbijt het kamp weer af en is het tijd om weer naar huis te gaan.

Vraag gratis onze brochure aan
met alle arrangementen en activiteiten

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren