Salsa Domingo | élke zondag bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Salsa Domingo

Salsa Domingo on the beach | Eemhof Beachclub

Elke zondag gaan de heupen los bij Eemhof Watersport & Beachclub in Zeewolde. In samenwerking met Salsa es la Vida organiseren wij namelijk iedere zondagavond ‘Salsa Domingo on the beach’, een Caribisch dansfeest. Al sinds 2013 is Salsa Domingo vaste prik op zondag bij onze Beachclub, het héle jaar door! Deze salsa party is inmiddels dan ook een begrip onder Latin liefhebbers uit het hele land.

Dansen op Caribische muziek

Onder leiding van de beste Latin-DJ’s wordt er tijdens Salsa Domingo uiteraard gedanst, véél gedanst! Salsa, Kizomba, Merengue, Bachata, alles komt voorbij. Er worden dan ook verschillende muziekstijlen gedraaid, zoals Soca, Soukous, Reggae, Surinaamse en Antilliaanse muziek. Met deze muziek is het lastig om níét te bewegen! Bekijk de Salsa Domingo agenda om te zien welke DJ er welke week draait.

Hapjes, drankjes en dansjes

Om de Caribische avond compleet te maken kun je, naast de zwoele dansmuziek, gedurende de avond ook genieten van heerlijk Caribisch eten! Elke editie hebben we namelijk Surinaamse catering van Jeane. Hapjes, drankjes en dansjes, wat wil je nog meer?!

Salsa Domingo Zeewolde

Salsa party | Salsa Domingo | Eemhof Beachclub

De salsa avonden in onze Beachclub zijn druk bezocht. Elke week weer staan er 150 tot 250 mensen op de dansvloer! Salsa Domingo is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en voor zowel ervaren als onervaren dansers. De enige voorwaarde is natuurlijk dat je van Latin houdt!

Wil jij ook een dansje komen wagen? Je bent van harte welkom! Vanaf 17.00 uur kun je de dansvloer op, de avond eindigt om 22.00 uur (soms om 23.00 of 00.00 uur). De entree kost €5,- per persoon en parkeren is gratis!

Volg Salsa Domingo ook op Facebook voor foto’s, filmpjes en om op de hoogte te blijven!