Voor een origineel bedrijfsfeest in de omgeving van Almere én op een waanzinnige locatie, ben je bij Eemhof Watersport & Beachclub aan het juiste adres. Op slechts 20 minuten rijden van Almere bevindt zich namelijk onze Caribische beachclub. Met een capaciteit tot maximaal 400 personen in de beachclub, het ruime terras én ons prachtige privé-strand aan het water van het Eemmeer, is onze locatie de uitgelezen plaats voor ieder bedrijfsfeest; groot of klein. Download nu onze brochure en bekijk alle mogelijkheden!

Personeelsfeest Almere organiseren

Bedrijfsfeest organiseren Almere | Eemhof Watersport & Beachclub

Wil je jouw personeelsfeest in de buurt van Almere organiseren? Dan vind je in Eemhof Watersport & Beachclub een bijzondere feestlocatie die in alle wensen van jou en je collega’s kan voorzien. Naast dat we centraal in Nederland zijn gelegen, beschikken we bovendien over gratis parkeergelegenheid. Ons team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende personeelsfeesten. Van een volledig culinair verzorgd, sfeervol en intiem bedrijfsfeest tot een exotisch en swingend bedrijfsfeest dat tot in de late uurtjes doorgaat. Bij ons kan het allemaal. Met veel enthousiasme gaan we samen met jou een feest samenstellen waarover nog lang zal worden gesproken. Precies zoals dat aansluit op jouw wensen en met een oog voor detail zoals alleen wij dat hebben. Vele bedrijven zijn je al voorgegaan en graag vertellen wij je wat er zo leuk en bijzonder was aan de unieke bedrijfsfeesten die wij hebben mogen organiseren. Denk bijvoorbeeld eens aan de combinatie van een bedrijfsfeest met te gekke in- en outdoor activiteiten, diverse watersportactiviteiten of overnachten aan het water.

Winters bedrijfsfeest Almere

Ook als jouw voorkeur uitgaat naar een bedrijfsfeest in winterse sferen, dan heeft Eemhof Watersport & Beachclub je van alles te bieden. In de afgelopen jaren hebben wij schitterende winterse feesten verzorgd voor bedrijven uit de regio van Almere. Naast dat we onze locatie hullen in een winters thema, leent een winters bedrijfsfeest zich ook uitstekend voor gezellige dinergames, een bloedstollend moorddiner of een zinderende pubquiz. Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn jij en je collega’s verzekerd van een geslaagd bedrijfsfeest. Ons professionele team staat volledig tot jullie beschikking om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Bedrijfsfeest Almere bij Eemhof Watersport & Beachclub

Alle door ons aangeboden arrangementen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zo kun je jullie dag bijvoorbeeld beginnen met een sportieve wateractiviteit, waarna wij voor jou en je collega’s een overheerlijke barbecue bereiden, om vervolgens de heupen los te gooien tijdens een knallend bedrijfsfeest in onze beachclub. Ben je benieuwd geworden naar de ideeën die wij voor jou in petto hebben? Neem dan vooral even contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier036 – 522 8448. Wij kunnen niet wachten om een te gek bedrijfsfeest voor jullie te organiseren!

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]