Op slechts 50 minuten rijden van Amsterdam bevindt zich Eemhof Watersport & Beachclub, een werkelijk unieke locatie voor iedereen die nét even iets meer wenst dan een standaard bedrijfsfeest. Het prachtige water van het Eemmeer en het grote bosrijke natuurgebied waaraan wij zijn gevestigd, maken het mogelijk een spectaculair bedrijfsfeest te organiseren dat tot in de late uurtjes doorgaat. Gooi de heupjes maar los in onze Caribische beachclub, of maak gebruik van ons omvangrijke privé-strand. Alles is mogelijk!

Feeslocatie voor bedrijfsfeesten | Eemhof Watersport & Beachclub

Personeelsfeest Amsterdam

Uiteraard kun je jullie personeelsfeest in Amsterdam of omgeving ook combineren met diverse groepsactiviteiten die Eemhof Watersport & Beachclub aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een dag vol teambuildingsactiviteiten, leuke groepsspellen, verrassende workshops of proeverijen. Willen jullie liever wat sportieve activiteiten vooraf laten gaan aan jullie personeelsfeest? Ook dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Al eens gedacht aan een survival game, boogschieten, Segway rijden, wakeboarden, banaanvaren, suppen of zeilen? Zelfs de nodige wandelingen, GPS tochten en culturele activiteiten kunnen aaneensluitend aan jullie personeelsfeest plaatsvinden. En omdat een goed personeelsfeest natuurlijk niet feestelijk kan worden ingeluid op een lege maag, nemen wij de volledige culinaire invulling voor onze rekening. Bekijk alle opties op onze website!

 

Kenmerken bedrijfsfeest Eemhof Watersport & Beachclub

  1. Bijzondere (tropische) locatie gelegen aan water en bos
  2. Beschikbaar tot 400 personen
  3. Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
  4. Professionele geluidsinstallatie beschikbaar
  5. Diverse cateringassortimenten
  6. Mogelijkheid tot overnachting

Origineel bedrijfsfeest Amsterdam organiseren

Ben je dus op zoek naar een écht origineel bedrijfsfeest in Amsterdam of omgeving, laat ons je dan verbazen met een onvergetelijk programma. Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn de mogelijkheden haast onbegrensd. Om ons alvast de goede richting op te sturen, kun je jullie eerste wensen aan ons doorgeven door het online contactformulier op deze website in te vullen. Heb je liever persoonlijk contact? Dan kun je ons uiteraard ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 036 – 522 8448. Gezamenlijk bespreken we dan hoe jullie bedrijfsfeest er uit kan komen te zien. We hopen jou en je collega’s snel te mogen verwelkomen Eemhof Watersport & Beachclub!

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]