Ben je bezig met de organisatie van een bedrijfsfeest in Midden-Nederland? Wij helpen je graag verder! Eemhof Watersport & Beachclub bevindt zich in Zeewolde en daarmee dus centraal in het land. Onze ligging aan het Eemmeer, in combinatie met jarenlange ervaring in het organiseren van zowel kleine als grote bedrijfsfeesten en -evenementen, maakt dat wij garant staan voor een werkelijk unieke feestbeleving. Met bijzonder veel plezier en enthousiasme laten wij groepen tot wel 400 personen genieten van onze Caribische beachclub, ons riante terras aan het water of ons eigen privé-strand!

Feestlocatie voor particuliere feesten | Eemhof Watersport & Beachclub

Origineel bedrijfsfeest Midden-Nederland

Nog nooit waren de mogelijkheden om een origineel bedrijfsfeest te organiseren zo uitgebreid als bij Eemhof Watersport & Beachclub. In nauwe samenwerking met onze klanten weet ons team keer-op-keer bedrijfsfeesten zo vorm te geven dat er nog lang over na wordt gesproken. Kortom, een blijvende herinnering voor jou en je collega’s! Wat dacht je van een bedrijfsfeest dat wordt voorafgegaan door een diner en wordt afgesloten met een overnachting? Alles in een door jullie gekozen thema. Of word je enthousiaster van opzwepende muziek, dansen, een verlicht strand en cocktails? Dit zijn slechts enkele voorbeelden die tot de mogelijkheden behoren als je jullie originele bedrijfsfeest of -evenement door ons laat verzorgen. Vele bedrijven gingen jullie al voor. Benieuwd wie? Vraag ernaar!

Eindfeest bedrijfsevenement Midden-Nederland

Eemhof Watersport & Beachclub bevindt zich in de water- en bosrijke omgeving van Zeewolde. Dit maakt het mogelijk om een volledig verzorgd bedrijfsevenement te organiseren waarbij activiteiten op, in en om het water centraal staan. Veel bedrijfsevenementen die wij verzorgen, bestaan uit teambuildingsactiviteiten die jullie op een sportieve of creatieve manier elkaar (beter) laat leren kennen. En, uiteraard alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Aan het einde van zo’n intensief bedrijfsevenement is er niets fijner dan gezamenlijk een drankje te drinken op een knallend eindfeest. Wij verzorgen de catering, de aankleding, de muziek, het geluid en de verlichting op het eindfeest van jullie bedrijfsevenement. Nemen jullie de gezelligheid mee?

Bedrijfsfeest organiseren bij Eemhof Watersport & Beachclub

Ben je geïnteresseerd in de opties die wij kunnen bieden als jij en je collega’s kiezen voor een bedrijfsfeest bij Eemhof Watersport & Beachclub? Of wil je gewoon wat meer algemene informatie over ons en onze locatie ontvangen? Download dan direct onze brochure met daarin alle standaard arrangementen die wij je kunnen bieden. Indien je liever persoonlijk contact hebt met een van onze medewerkers, kom dan vooral langs in onze beachclub of bel met telefoonnummer online contactformulier op onze website invullen. Graag tot snel bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]