Op nog geen 30 minuten rijden van Almere vind je in Eemhof Watersport & Beachclub een prachtige en unieke locatie voor bedrijfsuitjes en evenementen. Gelegen aan het Eemmeer, in een bosrijke omgeving, hebben wij ruimte voor zowel grote als kleinere groepen. Ga bijvoorbeeld samen met je collega’s lekker actief aan de gang in de buitenlucht, tijdens een van onze vele outdoor-en/of watersportactiviteiten. Onze riante beachclub biedt daarnaast ook mogelijkheden voor indooractiviteiten, waardoor jullie uitje bij slecht weer niet in gevaar hoeft te komen. Bij ons zijn jullie dus altijd verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje!

Unieke locatie teamuitje in regio Almere

Onze Caribische beachclub is gelegen aan het water, op het complex Marina De Eemhof in Zeewolde. Dit complex is gerealiseerd in Zuid-Franse stijl en dat zorgt voor een uniek plaatje. Bedrijven die bij ons een bedrijfsuitje, feest of ander evenement organiseren, die doen dat dan ook vaak voor het ‘vakantiegevoel’ dat onze locatie bij gasten weet op te roepen. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit Almere uitstekend en hebben we meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur beschikbaar. Het is tot slot zelfs mogelijk om na een intensief bedrijfsuitje bij ons te blijven overnachten in een luxe glamping tent.

Onze groepsactiviteiten

De omgeving van onze beachclub is uitstekend geschikt voor het organiseren van groepsactiviteiten. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens een GPS-speurtocht en voer onderweg allerlei originele opdrachten uit. Dit soort activiteiten zijn niet alleen leuk, maar dragen bovendien ook bij aan het teamgevoel.

Onze specialiteit ligt echter bij de verschillende watersportactiviteiten die bij ons op het meer mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan wakeboarden, flyboarden of varen in een powerboat. Natuurlijk zijn er ook wat rustigere activiteiten op het water mogelijk, zoals een middagje varen met een sloep of een SUP-yoga les. Voor alle activiteiten hebben we ervaren instructeurs beschikbaar, die ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin zal hebben.

Bedrijfsuitje Almere bij Eemhof Watersport & Beachclub

Bij ons stellen jullie je uitje helemaal zelf samen op basis van de verschillende groepsactiviteiten en horeca arrangementen die we beschikbaar hebben. We hebben veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en bedrijfsevenementen en dankzij ons brede aanbod activiteiten zit er voor iedereen wat tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan snel onze brochure voor meer informatie of bel ons even op om jullie wensen met ons te bespreken. We helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]