Een leuk bedrijfsuitje houden op een unieke locatie in de buurt van Amersfoort? Dan ben je op slechts 30 minuten rijden van Amersfoort welkom bij Eemhof Watersport & Beachclub in Zeewolde! Onze beachclub in Caribische stijl ligt op het terrein van Jachthaven Marina De Eemhof, pal aan het water van het Eemmeer en in een bosrijke omgeving. Een locatie die bij menigeen direct een vakantiegevoel weet op te roepen en die uitermate geschikt is voor teambuilding en leuke groepsactiviteiten. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om jullie bedrijfsuitje bij ons op locatie te komen vieren.

Uitstekend bereikbaar vanuit Amersfoort

De keuze voor Eemhof Watersport & Beachclub als locatie voor jullie bedrijfsuitje zal jullie bijna onbegrensde mogelijkheden bieden en veel gemak opleveren. Vanuit Amersfoort zijn we bijvoorbeeld uitstekend bereikbaar en bovendien kan iedereen gemakkelijk gratis parkeren bij ons voor de deur. Het is zelfs mogelijk om aansluitend op het bedrijfsuitje bij ons te blijven overnachten, iets wat vaak geen overbodige luxe is na een uitgebreid bedrijfsfeest. Maar wat onze locatie écht uniek maakt, zijn de vele mogelijkheden op het gebied van watersport.

Sportief teamuitje Amersfoort

De watersportactiviteiten zoals zeilen, wakeboarden, sloepvaren en flyboarden zijn onze specialiteit en we hebben gecertificeerde instructeurs in huis die de activiteiten op professionele wijze begeleiden. Watersportactiviteiten zijn bovendien bijzonder geschikt om het teamgevoel te versterken. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, waarbij jullie intensief moeten samenwerken om de juiste koers te varen of wakeboarden, waarbij jullie kunnen kijken wie het langst op het wakeboard kan blijven staan.

Wanneer het weer niet optimaal is om het water op te gaan, dan hebben we ook nog een groot aantal activiteiten op het land voor jullie beschikbaar. Dit zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ouderwets te gaan bowlen, te klimmen in de Action Factory van Center Parcs De Eemhof of een tocht per mountainbike te maken. We hebben voor ieder wat wils en ook activiteiten voor de minder sportieve collega’s in ons assortiment.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en staan onze koks klaar om de catering te verzorgen. Van uitgebreide barbecue op ons strandje tot luxe buffet in onze beachclub, ook hier bieden we jullie weer alle keuze. Het is zelfs mogelijk om een diner te combineren met een leuke groepsactiviteit tijdens een van de dinergames die wij aanbieden.

Bedrijfsuitje Amersfoort bij Eemhof Watersport & Beachclub

Wanneer jij eens wat anders zoekt dan de traditionele teamuitjes, dan kunnen wij je zeker verder helpen. Download onze brochure en/of kijk rustig verder op onze website om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden. Hier kan je ook gelijk een sfeerimpressie van onze beachclub en de prachtige omgeving krijgen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om jullie wensen persoonlijk met ons door te spreken. Hiervoor kan je ons bellen of het online contactformulier invullen.

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]