Voor een sportief bedrijfsuitje in de regio Amsterdam ben je bij Eemhof Watersport & Beachclub op de juiste plek! Je vindt onze unieke beachclub op slechts 45 minuten rijden van Amsterdam, midden in een oase van rust en direct aan het water van het Eemmeer. Een perfecte locatie om bijvoorbeeld samen met jouw collega’s een aantal leuke groepsactiviteiten te ondernemen en om te komen genieten van een hapje en een drankje op ons ruime terras. In de zomer bieden we mogelijkheden voor een groot aantal watersportactiviteiten en daarnaast hebben we ook een ruim assortiment met in- en outdoor activiteiten op het land voor jullie beschikbaar. Op deze manier kunnen we zowel grote als kleinere groepen verzekeren van een uniek bedrijfsuitje op een prachtige locatie.Oase van rust op steenworp van Amsterdam

Hebben jouw collega’s een leuk uitje verdiend? Lekker even weg met z’n allen en de hectiek van de dagelijkse werkzaamheden achter jullie laten? Dan hebben wij precies wat jullie zoeken. Onze beachclub staat namelijk bol van de Caribische invloeden en is gelegen op het prachtige complex van Marina De Eemhof in Zeewolde. Een unieke plek die bij iedereen meteen een waar vakantiegevoel weet los te maken. Ons terras is direct gelegen aan het water, we beschikken over een heus privé-strand en om het af te maken worden we tot slot omringd door een bosrijke omgeving. Meer dan genoeg mogelijkheden dus voor sportieve en minder sportieve groepsactiviteiten!Diverse mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje

We hebben dan ook voor ieder wat wils, waarbij onze watersportactiviteiten toch vaak wel het (soms letterlijke) hoogtepunt vormen. Wat dachten jullie er bijvoorbeeld van om te leren wakeboarden, flyboarden of zeilen? Wij hebben alle materialen en instructeurs in huis en laten het jullie graag beleven. Onze instructeurs hebben bovendien zeer veel ervaring met bedrijfsevenementen en zorgen ervoor dat alle activiteiten veilig verlopen, op een manier die voor iedereen leuk is.

Geen zin om het water op te gaan of is het weer er simpelweg niet naar? Dan zijn onze activiteiten op het land er ook altijd nog. Geniet bijvoorbeeld van een bierproeverij of cocktailworkshop, ga met z’n allen mountainbiken of ga los tijdens het hilarische bubbleball. Er is echt geen enkele reden om geen leuk bedrijfsuitje bij ons te organiseren.

Wij stellen het programma voor jullie bedrijfsuitje uiteraard volledig samen naar jullie wensen en bieden bovendien ook diverse mogelijkheden als het gaat om catering en horeca arrangementen. Begin de dag bijvoorbeeld met een kop koffie en een lokale lekkernij en sluit de dag gezamenlijk af met een barbecue op het strand. Een afsluitende feestavond (inclusief livemuziek) is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid!

Bedrijfsuitje Amsterdam bij Eemhof Watersport & Beachclub

Veel grote en kleinere bedrijven uit de regio Amsterdam zijn reeds bij ons te gast geweest en hebben genoten van de bijna onbegrensde mogelijkheden die onze unieke locatie te bieden heeft. Download de brochure en/of kijk rustig rond op onze website voor meer informatie. Natuurlijk ben je ook welkom om ons even te bellen, zodat we de diverse mogelijkheden persoonlijk met je door kunnen nemen. We helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]