Voor een origineel bedrijfsuitje in Midden-Nederland ben je bij Eemhof Watersport & Beachclub aan het juiste adres. Met de keuze uit een groot aanbod aan in- en outdoor activiteiten zijn jij en je collega’s bij ons verzekerd van een geslaagde dag die tot in de puntjes is verzorgd. En niet onbelangrijk, alle aangeboden activiteiten worden voorafgegaan door een professionele instructie en worden begeleid door onze ervaren instructeurs.

Actief bedrijfsuitje Midden-Nederland

Leer je team op een andere manier kennen tijdens een actief bedrijfsuitje! Naast bekende watersportactiviteiten zoals wakeboarden, wakesurfen en zeilen, bieden wij ook meer exotische outdoor activiteiten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende Robinson Survival Game, een uitputtende bootcamp of juist een ontspannende yogacursus? Bij Eemhof Watersport & Beachclub is het allemaal mogelijk! Spelen de weersomstandigheden niet helemaal mee of houden jullie meer van indoor activiteiten, ook dan zijn er genoeg invulling mogelijk voor jullie actieve bedrijfsuitje. Bekijk onderstaand het uitgebreide aanbod op onze website.

Winter bedrijfsuitje Midden-Nederland

Natuurlijk hebben wij bij Eemhof Watersport & Beachclub ook rekening gehouden met bedrijfsuitjes die in de winter plaatsvinden. Naast onze reguliere indoor activiteiten hebben wij nu namelijk een aantal te gekke dinergames voor je in petto! Wat dacht je bijvoorbeeld van het bloedstollende dinerspel La Casa di Dinero? Of, misschien wordt het wel tijd om de uitdaging aan te gaan met jouw collega’s van het andere geslacht tijdens ‘De vrouwen tegen de mannen’. Neem voor meer informatie, ideeën en mogelijkheden contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 036 522 8448.

Bedrijfsuitje Midden-Nederland reserveren

Heb je al een keuze gemaakt voor het ideale bedrijfsuitje in Midden-Nederland voor jou en je collega’s? Reserveer dan direct gemakkelijk en snel via ons online reserveringsformulier. Liever persoonlijk contact? Schroom dan niet om ons te bellen of om even langs te komen in onze beachclub. Je bent meer dan welkom!

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]