Wanneer je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje, dan is niets leuker dan lekker het water op te gaan met collega’s. Bij Eemhof Watersport & Beachclub maken we het daarom mogelijk om in het kader van een bedrijfsuitje bij ons te komen zeilen. Het zeilen kan in een van onze polyvalken, maar bijvoorbeeld ook op een authentieke Zuiderzee botter. Bovendien bieden wij nog talloze andere activiteiten aan, waardoor het mogelijk is om een compleet arrangement samen te stellen, dat voor iedereen geschikt is.

Samen met collega’s leren zeilen

Eenmaal op het water kunnen jullie zelf bepalen waar jullie heen gaan en zullen jullie gezamenlijk de zeilboot op koers moeten houden. Hier komt het nodige teamwork bij kijken. Tijdens het zeilen zullen jullie elkaar daarom al snel beter leren kennen. Waardoor samen zeilen dus een uitstekende vorm van teambuilding is.

Bedrijfsuitje op de Randmeren

Tijdens jullie bedrijfsuitje gaan jullie zeilen op de Randmeren. Dit zijn de prachtige meren die de provincie Flevoland omsluiten. Eemhof Watersport & Beachclub ligt direct aan het Eemmeer. Wanneer jullie onze haven uitvaren varen jullie dus gelijk dit prachtige vaargebied in. De Randmeren staan bol van de bijzondere natuur en bezienswaardigheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende eilanden, strandjes, musea en winkels te vinden langs het water. Tijdens het zeilen worden jullie begeleid door een ervaren instructeur van Eemhof Watersport & Beachlub, want veiligheid staat natuurlijk voorop.

Zeilen tijdens een bedrijfsuitje bij Eemhof Watersport & Beachclub

De instructeurs van Eemhof Watersport & Beachclub hebben ervaring met groepen van verschillende grootte en het maakt niet uit hoeveel ervaring jullie met het zeilen hebben. Alle materialen zoals vaarkaarten en zwemvesten zijn bovendien bij de prijs in begrepen. Na afloop kunnen jullie terecht in onze gezellige Beachlub voor een hapje en een drankje en het is zelfs mogelijk dat we de beachclub voor jullie omtoveren tot feestlocatie, zodat jullie aansluitend een spetterend bedrijfsfeest kunnen houden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 036-5228448.