Goed nieuws voor golfsurfers die op zoek zijn naar een Nederlandse surfspot met perfecte golven. Er zijn namelijk vergevorderde plannen om een wavegarden te realiseren in onze eigen privé-baai! Hier kunnen zowel beginnende- als gevorderde golfsurfers op ieder moment genieten van perfecte, consistente golven.

De technologie van de wavegarden

Een wavegarden is een ondiepe lagune met de grootte van een voetbalveld, waarin met geavanceerde technologie kunstmatige golven geproduceerd kunnen worden. Deze technologie is zo geavanceerd dat de golven zelfs in snelheid, hoogte en kracht zijn aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om golven te produceren voor golfsurfers van elk niveau. Doordat er golven op verschillende plekken in de wavegarden geproduceerd kunnen worden, is er in een wavegarden bovendien tegelijkertijd plaats voor meerdere surfers.

Eerste Nederlandse wavegarden

Inmiddels liggen er plannen voor de aanleg van een wavegarden in Nederland en wanneer deze plannen doorgaan komt de eerste Nederlandse wavegarden te liggen op De Eemhof, direct naast onze beachclub! Als de wavegarden er eenmaal ligt ben je op ieder moment welkom om bij ons te komen genieten van perfecte golven. Bovendien maken de aanleg van een camping en het plaatsen van luxe beachcottages ook onderdeel uit van de plannen, waardoor ook een meerdaagse ‘surftrip’ tot de mogelijkheden zal behoren.

Uitbreiding van ons aanbod

Bij Eemhof Watersport & Beachclub doen we er alles aan om het jou naar de zin te maken. Daarom breiden we ons aanbod regelmatig uit met coole watersporten en wordt onze menukaart bijvoorbeeld elk seizoen vernieuwd. Zo staat het watersportseizoen 2016 bij ons in het teken van flyboarden. Dit seizoen bieden we deze super spannende watersport namelijk voor het eerst aan. Maar als het aan ons ligt kunnen we je over niet al te lange tijd verwelkomen in de eerste wavegarden op Nederlands grondgebied!

Voor meer informatie over de eerste Nederlandse wavegarden kijk je op:

wewantwaves.nl

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren