Bootje huren | Eemhof Watersport & Beachclub

Bootje huren

Eemhof Watersport & Beachclub is direct gelegen aan het Eemmeer, wat een waar watersportparadijs is. Uitgestrekt water wordt hier gecombineerd met prachtige natuur en diverse bezienswaardigheden. Om onze gasten hiervan te kunnen laten genieten, bieden wij jou de mogelijkheid om een bootje te huren. Dit kan een comfortabele sloep zijn, een sportieve zeilboot, een visboot of bijvoorbeeld een kano. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Sloep huren

Zo hebben wij diverse comfortabele motorsloepen in de verhuur. Deze sloepen zijn geschikt voor twee tot twaalf personen en zijn voorzien van kussens en een kap. Met een sloep is het mogelijk om op comfortabele wijze de omgeving te verkennen. Zo kan er bijvoorbeeld een bezoek worden gebracht aan Spakenburg, gepicknickt worden op een van de eilandjes die de Randmeren rijk zijn of kan er zelfs op het water vergaderd worden. Een sloep is al te huur vanaf €85,- voor twee uur, inclusief brandstof en het gebruik van vaarkaart en reddingsvesten. Om een sloep te huren is geen vaarbewijs benodigd.

Zeilboot huren

Sportieve watersporters die op zoek zijn naar een actieve dag op het water bieden wij daarnaast de mogelijkheid om een zeilboot te huren. Jonge zeilers met een leeftijd tot twaalf jaar kiezen hierbij voor de Optimist, terwijl wij voor zeilers vanaf twaalf jaar Polyvalken hebben. Deze zeilboten hebben een geringe diepgang en zijn daarom uitermate geschikt voor het Randmeren vaargebied. Een Optimist huren kan vanaf €22,50 voor een uur, terwijl een Polyvalk huren €75,- voor een halve dag kost.

Kano huren

Tot slot is het mogelijk om een kajak of kano bij ons te huren. Hiermee kan een sportieve kanotocht gemaakt worden of heerlijk op het water genoten worden van het zonnetje. Wij hebben zowel kajaks voor één persoon te huur, als kano’s voor meerdere personen. Prijzen beginnen vanaf €15,00 voor een uur.