Informatie omtrent de Corona maatregelen (COVID-19)

Het Coronavirus heeft veel invloed op het leven van ons allemaal. Ook met Eemhof Watersport & Beachclub willen we bijdrage leveren aan de strijd tegen het coronavirus. Daarom hanteren wij de volgende maatregelen:

De horeca van Eemhof Watersport & Beachclub opent weer op maandag 1 juni om 12.00u, hierbij is het noodzakelijk om te reserveren wanneer u binnen wilt eten- en of drinken. Bij mooi weer is ons terras vrij toegankelijk na een controle check over uw gezondheid.  Tot die tijd zijn wij bij mooi weer geopend voor het afhalen van eten- en of drinken.

De watersport is bijna volledig open!
Het huren van een sloep is mogelijk voor gezinnen/mensen uit eenzelfde huishouden of per 2 personen. Het huren van een valk is enkel mogelijk voor gezinnen/mensen uit eenzelfde huishouden.

Verder kunnen kinderen en volwassenen komen suppen, windsurfen, zeilen, kanovaren, flyboarden of wakeboarden. Het is mogelijk om te huren of een les te boeken, we zien jullie graag! Hierbij hanteren wij de maatregelen vanuit het RIVM en de protocollen vanuit de HISWA Recron.

De activiteiten die voorlopig nog geen doorgang kunnen vinden zijn de zeillessen voor volwassenen en het banaanvaren (dit omdat wij de 1,5m afstand niet kunnen garanderen.

Reserveren en betalen is enkel mogelijk online, na de reservering worden de reglementen en voorwaarden die wij hanteren toegestuurd.

 

Burger Express

Onder de naam Burger Express zijn onze burgers in Nijkerk, Hooglanderveen en Zeewolde te bestellen via thuisbezorgd.nl (https://www.thuisbezorgd.nl/burger-express-zeewolde) Dit is uiteraard ook mogelijk voor de vaste ligplaatshouders van Marina de Eemhof. Bestellingen kunnen ook direct gedaan worden via 036-5228448 de bestelling kan dan ook worden afgehaald.

Voor afhalen hanteren wij de volgende strikte regels:

  • Niet meer dan 3 personen in de Beachclub aan het afhaalloket
  • Minimaal 1,5m afstand houden
  • Niet consumeren ter plaatse maar meenemen

 

Het afhaalmenu van Burger Express

 

Wij vragen u dan ook om onze locatie NIET te bezoeken om te komen recreëren maar om zoveel mogelijk thuis te blijven. Bedankt voor uw medewerking en we hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer stel te mogen en kunnen verwelkomen.

Indien u geboekt heeft voor een les of verhuur van onze vaartuigen kunt u contact opnemen via 0365228448 of via info@watersportcenter.nl. De mensen die een feest geboekt hebben zijn via de mail al op de hoogte gesteld van alle maatregelen die wij treffen. Heeft u geen mail ontvangen dan horen wij dit uiteraard graag.