Salsa Domingo Zeewolde | Eemhof Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub stopt met Salsa Domingo

Salsa Domingo on the beach stopt! | Eemhof Beachclub

Na ruim vijf jaar iedere zondag de heupen los te hebben gegooid tijdens de feestelijke salsa-avonden, stopt Eemhof Watersport & Beachclub per 12 augustus met Salsa Domingo avonden die worden georganiseerd door Salsa es la Vida! Je hebt nog twee zondagen op rij de kans om nog één keer je dansjurk uit de kast te trekken en je beste salsa moves te laten zien. Ben jij erbij?

Eemhof Watersport & Beachclub wil alle dansers en de organisatie Salsa es la Vida bedanken voor de samenwerking, maar bovenal leuke tijd. Met iedere week ten minste 150 bezoekers op de dansvloer, wisten we van iedere zondag weer een onvergetelijke dag te maken.

Afscheid nemen in stijl

Natuurlijk nemen wij niet zomaar afscheid. Daarom organiseren wij nog de aankomende twee zondagen (5 & 12 augustus) nog een Salsa Domingo met Salsa es la Vida. Iedere Latin liefhebber is welkom. Om 18:00 kunnen jullie de dansvloer op. De avond eindigt om 23:00.

In augustus zijn wij geopend voor gezellige zomeravonden waarbij iedereen van harte welkom is voor heerlijk eten en drinken. Wat wij erna gaan organiseren blijft nog even een verrassing!