maak herinneringen bij eemhof watersport & beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub unieke evenementenlocatie!

Sprookjesachtig Eemhof Watersport & Beachclub

Geef elkaar een zoen bij zonsondergang, wissel een zwoele blik uit tijdens een tropisch festival of beloof elkaar de eeuwige trouw met jullie voeten in het zand. Bij Eemhof Watersport & Beachclub maken we alles mogelijk. Hier worden dromen werkelijkheid! Een fantastische locatie voor een onvergetelijke barbecue, bedrijfsfeest, bruiloft of borrel op het strand.

“Een unieke locatie voor elk evenement!”

Met een grote diversiteit aan activiteiten ben je bij Eemhof Watersport & Beachclub altijd aan het goede adres. Op zoek naar een uitdagende activiteit? Of kom je liever langs voor ontspanning? Geen zorgen, er is voor ieder wat wils. Ons team denkt graag mee over de mogelijkheden om jou, je collega’s, familie en vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Download de brochure

De unieke locatie van Eemhof Watersport & Beachclub maakt het de perfecte plek voor elk evenement. Ooit nagedacht om te trouwen op een idyllische locatie? Of ben je op zoek naar een locatie voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vergaderbreak? Het kan! Download direct de brochure en bekijk al onze arrangementen en activiteiten.

We zien je graag snel bij Eemhof Watersport & Beachclub!