Gezocht: zelfstandig werkend kok | Eemhof Beachclub

Gezocht: zelfstandig werkend kok

Blije gezichten, relaxte zomerse muziek en het beste uitzicht van Flevoland. Zomaar enkele karakteristieken van een typische werkdag tijdens het hoogseizoen bij Eemhof Watersport & Beachclub. Vanaf april 2016 staat onze crew weer elke dag paraat om ervoor te zorgen dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de unieke omgeving, onze watersporten en onze horeca. Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen is Eemhof Watersport & Beachclub vanaf april op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Tover jij met groot gemak een panini, salade of compleet sparerib-menu op tafel en kan jij zowel alleen als met een team onze keuken runnen? Dan dagen we je uit om te solliciteren naar deze veelzijdige baan. De dagelijkse werkzaamheden van onze kok bestaan uit het voorbereiden en klaarmaken van de diverse gerechten die onze menukaart rijk is en het verzorgen van arrangementen zoals onze befaamde beach barbecues. De ene dag sta jij alleen in onze keuken, terwijl het de volgende dag zomaar kan zijn dat je jouw collega’s aanstuurt tijdens een grote barbecue op ons terras.

Kok gezocht | Eemhof Watersport & Beachclub
Voor deze functie zoeken wij daarom iemand die:

– Ervaring heeft als kok
– Kennis heeft van sociale hygiĆ«ne, producten en gerechten
– Gemakkelijk functioneert in een hecht team
– Verantwoordelijkheid durft te nemen voor de gehele keuken
– Leiding kan geven aan collega’s
– Ook goed blijft functioneren als het druk is
– Een representatief voorkomen heeft
– Minimaal beschikbaar is in de maanden april t/m oktober (langer in overleg)

Herken jij jezelf hierin, is koken jouw passie en klinken zon, water en strand jou als muziek in de oren? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar deze functie. Dit kan door jouw cv, een motivatie en pasfoto op te sturen naar mike@watersportcenter.nl.

Liever aan de slag als instructeur of in de bediening? Bekijk dan snel onze andere vacatures!