In het weekend van vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni 2016 vond het festival Healthy Fest voor de eerste keer plaats op Center Parcs De Eemhof. Het festival dat geen energie kost, maar energie oplevert! Dit vernieuwende concept is gericht op ‘Sport, Mind, Food & Friends’ en is vooral voor mensen die hun drukke leven op een gezonde en gebalanceerde manier vorm willen geven. Drie dagen lang stond Center Parcs De Eemhof daarom in het teken van uitdagende work-outs, rustgevende workshops, motiverende sprekers en gezonde maaltijden.

Geslaagde eerst editie van Healthy Fest

De eerste editie van Healthy Fest was, mede dankzij het prachtige weer, zeer geslaagd. Het festival trok vooral sportieve dames die drie dagen lang aan de slag gingen met diverse uitdagende work-outs zoals dans work-outs, gladiator work-outs en diverse lezingen over sport en een gezonde leefstijl. Tussendoor was er bovendien voldoende tijd voor ontspanning door bijvoorbeeld een meditatie les of yoga-sessie op het strand te volgen. Bij diverse foodtrucks op het terrein was het bovendien mogelijk om een gezonde maaltijd te scoren zoals falafel of een quinoa burger.

Eemhof Watersport & Beachclub op Healthy Fest

Tijdens Healthy Fest hebben wij onze bijdrage geleverd door de bezoekers van het festival de mogelijkheid te bieden om bij ons te komen SUPPEN of een SUP-yoga sessie te volgen. Gedurende het weekend werd hier gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij op zondag samen met Brasserie Zuiderzoet de afsluitende barbecue verzorgt. Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van het prachtige weekend.

Gezond eten Healthy Fest | Eemhof Watersport & Beachclub

Sport Healthy Fest | Eemhof Watersport & Beachclub

Dans Healthy Fest | Eemhof Watersport & Beachclub

Mind Healthy Fest | Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren