Het is weer vroeger licht en later donker en ook het weer wordt zachter. Dit betekent dat het binnenkort weer mogelijk wordt om te komen genieten bij Eemhof Watersport & Beachclub! Want in de laatste week van maart liggen onze boten weer in het water en vanaf dan ben je dus weer van harte welkom om te komen zeilen, wakeboarden, flyboarden, windsurfen, suppen, sloepvaren, kanovaren of voor een rondje op de bananenboot. Uiteraard kan je ook altijd even aan komen waaien voor een drankje en/of hapje op ons zonnige terras. Onze crew staat namelijk klaar om jullie volledig in de watten te leggen!

Nieuw dit seizoen: watersporten voor ligplaatshouders

Voor kinderen en/of kleinkinderen van de ligplaatshouders van jachthaven Marina De Eemhof verzorgen wij dit jaar voor het eerst gratis watersportlessen. De kinderen kunnen kiezen uit een windsurfcursus, zeilcursus of cursus wakeboarden. Deze lessen worden verspreid over een aantal opeenvolgende weken verzorgd door onze instructeurs. Op deze manier wordt het voor bootbezitters nóg aantrekkelijker om een ligplaats op Marina De Eemhof te huren.

Lees hier meer >>

Ons watersport cursusaanbod

Maar ook voor jeugdige watersporters zonder ligplaats in Marina De Eemhof bieden wij verschillende mogelijkheden voor een watersportles of cursus. Naast privéles of een groepsles, is het ook mogelijk om te kiezen voor een vierweekse windsurfcursus, vierweekse zeilcursus of voor een drieweekse wakeboardcursus. De cursussen worden in verschillende blokken gegeven, waardoor het mogelijk is om te starten op een moment dat dit jou uitkomt.

Weer volop mogelijkheden voor ontspanning op en om het water

Of je nu gaat voor een ontspannen tocht in een van onze sloepen , een uitdagende wakeboardclinic of een opwindende ervaring op het flyboard, bij Eemhof Watersport & Beachclub kan het allemaal! We heten je over een paar weken graag van harte welkom. Houd ondertussen onze Facebook pagina in de gaten of reserveer jouw ervaring alvast via onze website.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Het terras van Eemhof Beachclub
Vanaf woensdag 28 april 2021 is ons terras geopend van 12.00-18.00 uur

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) 
Maandag t/m zaterdag 16.30 – 20.30 uur
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

Watersport is geopend* op:
Dinsdag t/m donderdag 09.30-17.00u
Zaterdag en zondag 09.30-17.00u
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

*Vooraf reserveren is verplicht, anders kunnen openingstijden afwijken

 

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren