Eemhof Watersport & Beachclub ligt in Midden-Nederland en is hierdoor uitstekend bereikbaar vanuit alle windstreken. Ben je op zoek naar het ultieme vakantiegevoel, maar wil je niet te ver van huis? Dan is dit de perfecte locatie. Ons ruime terras ligt pal aan het Eemmeer en met de nieuwe menukaart waan je je direct in heerlijke strandsferen. Als extra kun je vanuit Spakenburg in de maanden juli en augustus van dinsdag t/m zaterdag overvaren met De Zuidwal. Bij besteding in de Beachclub of Brasserie Zuiderzoet ontvang je een stempel en kost deze overtocht maar €4,00 p.p.

Eemhof Watersport & Beachclub is een waar watersportmekka. Zo kun je bij ons een veelvoud aan watersportlessen boeken. Denk hierbij o.a. aan wakeboarden, windsurfen, suppen en zeilen. Maar ook alleen het huren van watersportmaterialen is mogelijk. Eemhof Watersport & Beachclub is bijvoorbeeld beschikbaar voor sloepverhuur en voor het huren van een zeilboot, kano of windsurfmateriaal.

Genieten in en om de beachclub

Heerlijk in de zomerzon genieten kan eveneens op ons privéstrand en zonovergoten terras. Vanuit de beachclub, het kloppend hart van Eemhof Watersport & Beachclub, kun je in Caribische stijl uitkijken over de vele watersporters. Maar het ultieme zomergevoel beleef je pas op ons terras met een heerlijke cocktail en beachy tapas. Gedurende de zomermaanden zal hier in het weekend bij mooi weer een live DJ zomerse muziek draaien. Zo komt de sfeer van de Nederlandse kust wel heel dichtbij huis!

Wil je deze zomer een feestje vieren bij Eemhof Watersport & Beachclub? Ook dat is mogelijk! Bij ons ben je bijvoorbeeld aan het goede adres voor een compleet verzorgde barbecue party. Ook een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of bruidsfeest kan bij ons aan het strand gevierd worden.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren