Zuiderzoet | Kerstcadeaumarkt | Kerstgeschenk Personeel

Nieuw deze winter!

Deze winter organiseert Brasserie Zuiderzoet speciaal voor bedrijven de Kerstcadeaumarkt op De Eemhof. Dit unieke concept houdt in dat bedrijven hun medewerkers in plaats van een traditioneel kerstpakket, meenemen naar de Kerstcadeaumarkt. Op de Kerstcadeaumarkt kunnen de medewerkers op basis van vooraf uitgereikte muntjes hun eigen kerstpakket samenstellen. De Kerstcadeaumarkt zal gevuld zijn met kraampjes met diverse leuke en smakelijke kerstgeschenken.

Doordat uw medewerkers op de Kerstcadeaumarkt zelf hun kerstgeschenken uitkiezen garandeert u dat uw personeel écht tevreden zal zijn met uw gebaar van waardering. Het is tevens mogelijk om de Kerstcadeaumarkt aan te kleden met hapjes en drankjes, om het geheel nóg leuker en gezelliger te maken. Als klap op de vuurpijl kunnen jullie met de hele groep overvaren vanaf Spakenburg met Rederij Zuidwal.

De Kerstcadeaumarkt wordt dit jaar gehouden van 16 t/m 23 december, reserveren kan op de website van Kerstcadeaumarkt. Zorg dat u op tijd reserveert!