Nieuw: SUP-yogaclub! | Eemhof Watersport & Beachclub

Nieuw: SUP-yogaclub!

Op zoek naar een leuke uitdagende work-out? Wat dacht je van yoga op het water? SUP-yoga is een uitdagende vorm van yoga waarbij de oefeningen worden uitgevoerd op een surfplank. Dit vraagt om een flinke dosis concentratie, coördinatie en balans. Zowel je core-spieren als je evenwichtsorgaan zullen uitvoerig op de proef worden gesteld. Ook dit seizoen is het weer mogelijk om sup-yoga te ervaren bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Sup-yoga groepsles

Want op zondagmiddag vindt bij ons de SUP-yogaclub plaats. Onder de deskundige begeleiding van onze docente Marianne Schaftenaar-Foppen gaan jullie tijdens deze groepsles aan de slag met verschillende yogaoefeningen op het water. De lessen vinden plaats op 23 april, 7, 14 en 21 mei, 4, 11 en 18 juni, 9, 16 en 23 juli en 6, 13 en 20 augustus.

Sup-yoga aanbieding

Normaliter kost een les €30,- maar als introductie is het mogelijk om de eerste les voor maar €17,50 mee te pakken. Kies jij ervoor om elke les met ons te beleven, dan betaal je bovendien geen €390,- maar €330,- voor 13 lessen (2 lessen gratis). Inschrijven kan via onze website of door ons te bellen.