Zoals onze trouwe volgers weten, zijn wij hard bezig met de plannen voor een eigen Wavegarden. In dit nieuwsbericht delen wij de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de plannen. Zo zijn de gemeente Zeewolde en de provincie Flevoland inmiddels bij het project betrokken en heeft ons team versterking gekregen. Daarnaast zal het de fanatieke watersporters onder ons niet ontgaan zijn dat golfsurfen een olympische sport gaat worden!

Gesprekken met diverse instanties

Om zoveel mogelijk draagvlak te creëren voor de eerste Nederlandse Wavegarden, bij ons op De Eemhof, zijn wij in gesprek met diverse instanties zoals gemeente Zeewolde, provincie Flevoland, Rijkswaterstaat en Waterschap Zuiderzeeland. Hierbij hebben wij onze plannen met veel enthousiasme kunnen overbrengen en binnenkort beslist het college van B & W van de gemeente Zeewolde of zij ons project steunen.

Ondersteuning voor projectteam Wavegarden

Golfsurfer Jur uit Deventer is het projectteam dat zich bezighoudt met de Wavegarden recentelijk komen versterken. Hij is bezig met de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs en gaat als afstudeerproject onderzoek doen naar de exploitatiemogelijkheden van de Wavegarden en de impact die de Wavegarden heeft om de nabije omgeving. Wij wensen Jur heel veel succes met zijn afstudeerproject!

Golfsurfen olympisch in 2020

Op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo zal ook het golfsurfen vertegenwoordigd zijn. Een Wavegarden in Midden-Nederland zou natuurlijk perfect zijn om de Nederlandse surftop op ieder moment van perfecte golven te voorzien. Daarom zijn wij ook in gesprek met de Holland Surfing Association en zijn wij benieuwd welke eisen het NOC/NSF gaat stellen voor deelname aan de Olympische Spelen.

Laatste kans op gratis tickets!

Om aan te tonen dat er draagvlak voor ons project is onder surfend Nederland, zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk mensen die ons project een warm hart toedragen. Inmiddels hebben meer dan 1.000 mensen aangegeven dat zij openstaan voor een Wavegarden naast onze beachclub in Zeewolde. Onder alle aanmeldingen verloten we 100 first priority tickets voor de Wavegarden. Aanmelden kan nog tot 31 oktober via de website van We Want Waves.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren