Nu ook sloep varen op mooie najaarsdagen!

Nu ook sloep varen op mooie najaarsdagen!

Ook in de maanden september, oktober en november is het bij Eemhof Watersport & Beachclub mogelijk een sloep te huren. Dit betekent dat u ook in het najaar kan genieten van het prachtige vaargebied op en om het Eemmeer. Omdat nog niet veel mensen deze unieke mogelijkheid hebben ontdekt, is het nu bovendien extra voordelig om een sloep te huren in het najaar.

Waarom een sloep huren in het najaar?

Naast de voordelige prijs die u in het najaar betaalt, is het tijdens deze maanden met een jas of een dikke trui aan ook gewoon erg fijn toeven op het water. Zo kunt u bij matig najaarsweer heerlijk uitwaaien op het water van het Eemmeer en genieten van de aanwezige najaarszon. In het uitgestrekte vaargebied zijn bovendien voldoende bezienswaardigheden waar u met de sloep heen kunt varen.

Sloepverhuur aan het Eemmeer

Afhankelijk van de groepsgrootte bieden wij verschillende sloepen aan voor 2 tot maximaal 12 personen. Al onze sloepen beschikken over comfortabele kussens en een kap. De sloepen met een capaciteit tot 8 personen kunt u bovendien zelf varen, zonder dat hiervoor een vaarbewijs nodig is. Onze 12-persoonssloep is alleen te huur inclusief schipper. Indien gewenst, geven de medewerkers van Eemhof Watersport & Beachclub u graag tips over bezienswaardigheden en het varen met de sloep. Aanraders zijn onder andere een bezoek aan Spakenburg, een picknick met winterse versnaperingen of wanneer u de sloep voor langere tijd huurt een tocht naar het historische stadscentrum van Amersfoort.

Reserveren kan eenvoudig via onze website of door ons te bellen op 036-5228448.

Tip! Wees er snel bij want vol=vol