Op zaterdag 11 juli vond het intieme festival On9ekend at the Beach plaats, met Eemhof Watersport & Beachclub als feestlocatie. De organisatie van het festival is sinds de oprichting in 2014 in handen van de vier vrienden Nick Kreijne, Freddy Botterblom, Mathijs Wendel en Luuk Tomassen. Zij hadden het idee gevat voor een zomerse editie van On9ekend op een unieke locatie en kwamen zo bij Eemhof Watersport & Beachclub terecht. Met genoeg zaalruimte, een groot terras en een strand voor de deur wist onze feestlocatie het zomergevoel flink aan te wakkeren bij de circa 500 aanwezige feestgangers.

Sterke line-up op zomerse feestlocatie

De line-up van deze editie van On9ekend bestond uit de dj’s Buurman & Buurman, Carvito, Duvan, Krul, Luuk van Dijk en Marc Holstege. Zij wisten het publiek op te zwepen met zomerse deep house, tropical house en techno beats. Omdat Eemhof Watersport & Beachlub vlakbij Center Parcs De Eemhof ligt, werd de feestlocatie dusdanig ingericht dat er zo min mogelijk overlast zou ontstaan voor overige bezoekers van het park. Aangezien er tijdens en na het festival geen klachten zijn binnengekomen, blijkt dat dit goed gelukt is.

Busvervoer naar de feestlocatie

Eemhof Watersport & Beachlub is een feestlocatie die normaliter al uitstekend bereikbaar is met de auto en met het openbaar vervoer. Maar voor deze editie van het festival had de organisatie iets speciaals in petto. Feestgangers hadden namelijk de mogelijkheid om met georganiseerd busvervoer van- en naar de feestlocatie te reizen. Bussen haalden de bezoekers op bij Station Amersfoort en brachten ze na afloop naar Station Amersfoort, Station Nijkerk of Station Amersfoort Vathorst. Er werd massaal van deze mogelijkheid gebruikgemaakt.

Aftermovie On9ekend at the Beach

On9ekend at the beach was een groot succes! Nagenieten van het festival? Bekijk dan snel de aftermovie! Tijdens het festival is er namelijk gefilmd en Dara Gorky heeft hier een zomerse aftermovie van gemaakt. Zelf een feest of festival organiseren bij Eemhof Watersport & Beachclub? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren