onze-gloednieuwe-sloep-is-vanaf-nu-te-huur

Onze gloednieuwe sloep is vanaf nu te huur!

Het is regelmatige bezoekers van onze beachclub misschien al opgevallen, maar sinds kort hebben wij een gloednieuwe sloep in de verhuur! Het gaat om een aluminium sloep van het type Steelfish 670. Dit is een krachtige, wendbare en stille sloep met een capaciteit van 12 personen. Doordat onze Steelfish 670 zowel met, als zonder kapitein te huur is, is het de ideale sloep voor een relaxte vaartocht met een groep vrienden, familie of collega’s!

Tarieven verhuur Steelfish 670:

Sloep huren voor 2-12 personen: Steelfish 670 aluminium, benzine
4 uurNaar keuze, binnen de openingstijden€ 195,00
1 dag10.00-17.00u€ 250,00
Met kapitein? €85,00 per uur (vanaf het 4e uur €75,00 per uur)

De prijzen gedurende het hoogseizoen zijn incl. brandstof, kussens, anker, vaarkaart en reddingsvesten. Voor het huren van een sloep is een geldig legitimatiebewijs nodig. De minimale leeftijd om een sloep te huren is 18 jaar. Voor dit type boot is geen vaarbewijs nodig! De borg bedraagt €250,00. LET OP! Bij het huren van een boot voor een weekend of midweek moet de boot om 19.00u terug in de haven of bij uw woonark zijn!

Sloepverhuur bij Eemhof Watersport & Beachclub

Bij Eemhof Watersport & Beachclub hebben wij diverse sloepen in de verhuur, die in het hoogseizoen eigenlijk altijd verhuurd zijn. Dat is natuurlijk niet voor niets! Onze beachclub ligt misschien wel op het mooiste plekje van Nederland, direct aan het water van het Eemmeer.

Vanuit hier zijn diverse prachtige vaartochten te maken, zoals naar Spakenburg, het historische centrum van Amersfoort of een zomerse picknick op een van de eilandjes die het vaargebied rijk is. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden. Wacht dus niet te lang en reserveer vandaag nog jouw sloep!