Het was onze trouwe bezoekers misschien al opgevallen, maar sinds deze week is onze website compleet vernieuwd! Al jaren zijn we dé professionele aanbieder van watersporten in Midden-Nederland. Wat ooit begon met het aanbieden van wakeboard-, zeil- en windsurflessen vanaf De Eemhof in Zeewolde, is vandaag de dag uitgegroeid tot een volledig watersportaanbod waarin ook het kanoën, suppen, sloepvaren en zelfs flyboarden niet mogen ontbreken. Doordat wij de laatste jaren flink gegroeid zijn, was onze website aan vernieuwing toe. Het resultaat is een frisse website, met grote foto’s die onze watersporten eer aandoen.

Komend seizoen ook flyboarden op De Eemhof

Het was onze wens om de vernieuwde website op tijd af te hebben voor het aankomende watersportseizoen. Komend seizoen gaan wij namelijk weer van start met de leukste watersportlessen en -cursussen van Nederland. Nieuw dit jaar is dat wij flyboarden aan gaan bieden. Bij deze spectaculaire watersport vlieg je al gauw enkele meters boven het wateroppervlak. Een aanrader voor de thrillseekers onder ons!

Nieuwe lessen en cursussen in april 2016

Onze watersportlessen en -cursussen gaan in april 2016 weer van start. Denk bijvoorbeeld aan de 6-weekse cursus jeugdzeilen, onze 6-weekse surfclub of onze wakeboard KIDS club voor de jeugd tussen de 7 en 12 jaar. Of de basiscursus catamaranzeilen, de tweedaagse cursus Valkzeilen of de Clubavond wakeboarden voor iedereen vanaf 15 jaar. De inschrijving voor onze cursussen is vanaf nu geopend. Reserveren kan via onze website of door te bellen naar 0365228448.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren