O’Brien Watersports

O'Brien wakeboard | Eemhof Watersport & Beachclub

O’Brien Watersports heeft als doel jou plezier te geven! Tijd op het water is kostbaar en daarvan moet je volgens het merk uiterst van genieten. Al meer dan 50 jaar produceert O’Brien Watersports producten die jou en je familie een unieke ervaring op het water geven. En daarom is Eemhof Watersport & Beachclub trotse partners met O’Brien Watersports.

Protest

Protest | Wakeboarden | Boardmateriaal | Eemhof Watersport & Beachclub

Bij Protest dromen ze GROOT en dat moet ook wel. Protest is nu eenmaal een surf-, ski- en snowboardkledingmerk dat haar oorsprong kent in één van de vlakste plekken op aarde: Nederland. Het doel van Protest is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Welke doelen zijn dat? Dat bepaal jij zelf! Of dat nu op een golf is of in de bergen. Protest wil mensen inspireren en helpen om het maximale uit hun leven te halen door modieuze en tegelijkertijd functionele kleding te ontwerpen, voor een betaalbare prijs. De collectie bestaat uit kleding voor dames, heren, meisjes, jongens en peuters. Kleding die ontworpen is om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Marina De Eemhof

Jachthaven De Eemhof | Marina De Eemhof | Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub is gelegen op het terrein van Jachthaven Marina De Eemhof. Naast de diverse vaar mogelijkheid biedt Jachthaven Marina de Eemhof een scala aan mogelijkheden om je echt thuis te voelen in deze jachthaven! Denk hierbij aan luxe ligplaatsen met een uitstekende service.

Zuiderzoet

Brasserie Zuiderzoet | Feesten eten drinken | Eemhof Watersport & Beachclub

Met uitzicht op het Eemmeer is Brasserie Zuiderzoet de ideale plaats om wat te eten en drinken. Ook Zuiderzoet is gelegen in jachthaven Marina De Eemhof. Bekijk het filmpje en beleef de betoverende plek waar je naast eten en drinken ook kunt feesten of vergaderen.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00 uur

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) Dagelijks van 17.00 – 20.00 uur

Watersport*
Dinsdag t/m donderdag 10.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00-17.00 uur

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren