ONK Topper | Zeilen | Zeilwedstrijd | Eemhof Watersport & Beachclub

Programma ONK Topper 2013

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2013 zal bij Eemhof Watersport & Beachclub het Open Nederlands Kampioenschap Topper zeilen plaats vinden. Vandaag is het programma bekend gemaakt. Uiteraard kijken wij met zijn allen uit naar dit geweldige evenement, waarmee deelnemers zich tevens kunnen plaatsen voor het Europees Kampioenschap!

Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan het kampioenschap. Aanmelden kan via het aanmeld formulier.

Programma
Vrijdag 30 augustus:
 • Wedstrijdtraining van 14.00 – 17.00
Zaterdag 31 augustus:
 • Wedstrijden van 11.00 – 15.30 (uiterlijk 15.30 word de laatste wedstrijd gestart)
 • Beachy BBQ van 17.00 – ….
Zondag 1 september:
 • Wedstrijden van 10.00 – 14.00 (uiterlijk 14.00 word de laatste wedstrijd gestart)
 • Prijsuitreiking om 16.30

De kosten van het gehele programma zijn € 75,- (inclusief de wedstrijdtraining op vrijdag!). Voor de bbq vragen wij € 9,50 per persoon, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen gewoon mee bbqen! Let op, geef je vóór 23 augustus op voor zowel de wedstrijdtraining als de beachy bbq!

Overnachtingsmogelijkheden:

 1. Kamperen
 2. Op de grasvelden rondom jachthaven Marina De Eemhof is het mogelijk te kamperen. Er kan gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen van jachthaven Marina De Eemhof. De kosten voor kamperen bedragen € 16,- per tent (incl. 2 personen) per nacht. Reserveren voor kamperen is niet mogelijk, dat is echter ook niet nodig omdat er voldoende ruimte is.

 3. Slapen op een eigen schip
 4. Het is mogelijk om met een eigen schip in de haven te gaan liggen van jachthaven Marina de Eemhof. De kosten hiervoor bedragen € 2,- per meter boot per nacht. Er kan dan gebruik gemaakt worden van sanitaire voorzieningen op jachthaven Marina De Eemhof. Ook voor ligplaatsen is reserveren niet mogelijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er voldoende ruimte voorhanden is.

 5. Slapen in een bungalowpark
 6. Direct naast Eemhof Watersport & Beachclub ligt Centerparcs de Eemhof. Daar zijn zowel bungalows als luxe appartementen te boeken.