Referentie ROC Midden NederlandIn 2015 heeft de opleiding Sport en Bewegen van ROC Midden Nederland voor het eerst samengewerkt met Eemhof Watersport & Beachclub. Eemhof Watersport & Beachclub heeft een gecombineerd wakeboard- en zeilkamp voor de opleiding verzorgd. Wil Kok, als docent en coördinator verbonden aan het Sportcollege van het ROC Midden Nederland: “Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze 25 studenten het reuze naar hun zin gehad!”.

Studenten hebben het naar hun zin bij Eemhof Watersport & Beachclub

Dat de studenten het naar hun zin hadden bij Eemhof Water Sport & Beachclub, bleek eens te meer uit het feit dat de door ROC Midden Nederland meegebrachte zeilinstructeur na het betreffende kamp direct aan de slag is gegaan als instructeur bij Eemhof Watersport & Beachclub. Eén van de studenten van de opleiding Sport en Bewegen werkt sinds kort bovendien in de keuken van onze beachclub.

“Win-winsituatie”

Toen er op korte termijn begeleiding gezocht moest worden voor een middelbare school die een watersportdag wilde organiseren, hoefden we dan ook niet lang na te denken. De studenten van ROC Midden Nederland werden gevraagd om de betreffende dag te begeleiden en hebben dit gedaan als praktijkopdracht. “Een echte win-winsituatie, Bovendien is het prettig samenwerken met Machteld, ze denkt mee en kijkt naar oplossingen.”, aldus Wil Kok.