Trouwerij van Gerrit en Rieneke in Coronatijd

Trouwen, een prachtige dag om naar uit te kijken! Maar wat als het coronavirus dit dreigt te verpesten? Gelukkig denken wij in oplossingen en gaan wij samen met onze gasten kijken naar de mogelijkheden om toch een geweldige dag te kunnen verzorgen die binnen de wensen van de gast liggen. Zo ook bij Gerrit en Rieneke, ondanks alle coronabeperkingen hebben we een prachtige dag mogen verzorgen. Weliswaar zonder feestavond maar dat mocht de pret niet drukken. Met een intiem gezelschap van 30 personen was dit voor zowel het bruidspaar als voor ons een unieke ervaring.

Tijdens een ritje in de cabrio ontdekten wij bij toeval dat er bij de Eemhof een prachtig uitziende jachthaven was met daarbij een zeer gezellige beachclub met veel levendigheid en heerlijk eten met een mooi uitzicht.
Het was daar dat we dachten: als we gaan trouwen dan willen we dit hier. Wat een schitterende locatie en wat bleek.. het was ook echt een trouwlocatie.

Al maanden van te voren was onze grote dag al gepland, maar het corona virus gooide flinke roet in het eten. Ondanks dat wilden wij toch de 19de juni trouwen en gelukkig kregen wij toestemming om in het huwelijk te treden bij de Beachclub. Met 30 personen wel te verstaan.
In goed overleg hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Eerst een beetje wennen ivm Corona regels maar de medewerkers van de Beachclub hebben het allemaal heel goed begeleid.
De Black Bastard bbq was een groot succes en iedereen had een heerlijke dag met mooi weer.

Heel hartelijk dank voor het medeleven, meedenken en het verzorgen van deze overgetelijke dag.
Wij zullen nog vaak terugkomen voor een drankje en een hapje als we een ritje in de cabrio maken.