Verjaardagsfeest van Janita in Coronatijd

Afgelopen zaterdag 18 juli 2020 mochten wij een verjaardagsfeest organiseren naast onze drukte in de horeca en watersport. Vanwege het coronavirus is dit een hele uitdaging. Zo moeten we vooraf duidelijke afspraken maken met de gasten over wat er momenteel wel en niet mogelijk is. Deze familie wilde graag de middag vertoeven op het strand met wat watersport activiteiten voor de gasten en vanaf 17.00 uur gezamenlijk barbecueën op ons terras. Na afloop ontvingen wij deze prachtige woorden van dank en dat maakt ons als team erg trots!

 

Spannend, een feestje vieren op het strand! Wat doet het weer? Vermaken de kinderen en de volwassenen zich? Kan dit in corona tijd?
Machteld regelt alles voor je!

We kwamen aan op het strand, waar een grote tent op ons stond te wachten!
Een prachtige tent voor als er mogelijk een buitje zou vallen of juist voor de schaduw. Zitzakken om lekker op te kunnen liggen/hangen/zitten voor onze gasten, ideaal als je zwanger bent. Dan ligt een handdoekje toch wat minder lekker op het strand.
Heerlijk fruit eten en verfrissend drinken in het lekkere warme zonnetje op het strand. De kinderen zwemmen lekker in het water of spelen met hun emmertje en schepje in het zand.

Een volleybalveld, voetbal gelegenheid etc. aan alles was gedacht! We hadden sloepen gehuurd om zo heerlijk op het water te kunnen varen, voor de kinderen waren er zwemvesten. Zo voelt het ook heel veilig om ze in de sloep mee te laten gaan. En wat hebben ouders en kinderen genoten! Want hoe leuk is het om zelf lekker te varen. Wat zijn we dankbaar voor het mooie weer! Dat maakte de dag echt helemaal tot een feestje!

De BBQ kon helemaal aangepast worden zoals gewenst was voor onze gasten. Overleg over het eten en drinken voor de kinderen was mogelijk! Netjes volgens de coronaregels eten op het terras buiten! Toch een heel fijn idee liever buiten dan binnen (in coronatijd), maar mocht het regenen was ook binnen een deel gereserveerd! Het eten werd terplekke gemaakt, vlees, zalm, pasta, zelf gemaakte frietjes en met heerlijk zelfgemaakte pesto!

Maar toch stel dat het geregend had… ook daar had Machteld al van alles voor geregeld.. wat wil je ?? bowlen met de gasten? Andere binnen activeiten?

Wil je blijven logeren? Je kunt een tent of huisje huren of zelf je tent op het strand neerzetten. Hoe leuk is dit!
Wat een top locatie!

Er waren zoveel opties dat het wel echt even kiezen was … suppen, varen, kanoën, bowlen, bbq, buffet etc etc.

Na een fantastische dag kijken we heel erg tevreden terug. We hebben genoten en komen zeker terug!