Salsa es la Vida is een stichting die in de regio’s Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, muziek en dans promoot afkomstig uit het Caribisch gebied, Afrika en Zuid-Amerika. Met behulp van een enthousiast team met vrijwilligers organiseert Salsa es la Vida Latin evenementen, waarbij zij beschikt over Latin bands, Caribische brassbands en Latin dj’s. Het gehele jaar door organiseert Salsa es la Vida het spetterende Latin evenement ‘Salsa Domingo on the beach’ bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Salsa Domingo on the Beach

Salsa Domingo on the Beach brengt elke zondagavond van 17.00 uur tot 22.00 uur de lekkerste Latin muziek naar Eemhof Watersport & Beachclub. Voor slechts €5,- per persoon kan er tijdens Salsa Domingo o.a. genoten worden van de lekkerste Salsa-, Bachata-, Kizomba-, Merengue- en Soca muziek. Het evenement trekt dansers vanuit heel Nederland en is, met een gemiddelde aanloop van tussen de 150 en 250 dansers, behoorlijk populair.

Het hele jaar door genieten bij Eemhof Watersport & Beachclub

Wij staan in de wijde omgeving van Zeewolde bekend om onze spetterende watersporten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld (leren) wakeboarden, windsurfen of zeilen. Wat veel mensen niet weten, is dat Eemhof Watersport & Beachclub ook buiten het hoogseizoen regelmatig geopend is voor evenementen als Salsa Domingo en voor feesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

Voor meer informatie kijk je op onze website of bel je naar 036-5228448.

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden
In verband met de huidige horeca sluiting zijn wij momenteel enkel geopend op maandag t/m zaterdag voor bezorging en take-way op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof

Beachclub Take-away en Delivery
Maandag t/m zaterdag 16.30 – 20.00 uur
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

Watersport is geopend* op:
Dinsdag t/m donderdag 09.30-17.00u
Zaterdag en zondag 09.30-17.00u
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

*Vooraf reserveren is verplicht, anders kunnen openingstijden afwijken

 

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren