Op zaterdag 14 november was de intocht van Sinterklaas in Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk. Op deze dag kwamen de Sint en zijn Pieten in Eemdijk in de ochtend aan en in Spakenburg in de middag. De intocht was dit jaar bijzonder, omdat er extra veel pieten uit Spanje mee waren gekomen. Zo waren er bijvoorbeeld sportpieten en speedbootpieten meegekomen met de Sint. Er waren dit jaar daarom extra veel kinderen met hun mama’s en papa’s op de been om het spektakel te aanschouwen.

Bijzondere pieten bij intocht Spakenburg

Wakeboardpiet in Spakenburg
Dit jaar werd de intocht van Sinterklaas begeleid door authentieke botters en speciale speedbootpieten. De speedbootpieten voeren in een heuse wakeboardboot (die werd bestuurd door wakeboardpiet) inclusief banaan, voor de pakjesboot van de Sint uit. Uit de speakers van de speedboot knalden super gave sinterklaashits om het publiek op te kade op te warmen. Daarnaast voer ook burgemeester Van de Groep van Bunschoten-Spakenburg mee op de boot van de speedbootpieten. Bij aankomst werd de Sint door de burgemeester verwelkomd.

Eerste huwelijk tussen zwarte pieten voltrokken

Bovendien was voor de burgemeester van Bunschoten-Spakenburg later op de dag de speciale taak weggelegd om het eerste huwelijk tussen zwarte pieten te voltrekken. Dit huwelijk vond onder grote belangstelling van vele kinderen plaats in een plaatselijk partycentrum. De bruiloft werd afgesloten met een kinderdisco. Mede dankzij de speedbootpieten van Eemhof Watersport & Beachclub was deze dag zeer geslaagd!

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren