Zijn jij en je collega’s echte sportievelingen? Of wordt het juist eens tijd om je collega’s achter het bureau vandaan te trekken? Dan is een sportief bedrijfsuitje een goed idee! Bij Eemhof Watersport & Beachclub bieden we verschillende sportieve in- én outdoor groepsactiviteiten aan waarbij jullie onder begeleiding van ervaren instructeurs eens lekker kunnen zweten. En een sportief bedrijfsuitje is ook nog eens een hele goede teambuilding activiteit!

Test het uithoudingsvermogen van je collega’s

Leer je grenzen verleggen en werk als een écht team samen tijdens een bootcamp op het strand. Stel de conditie van jou en je collega’s op de proef met behulp van een professionele bootcamp-instructeur. Er worden verschillende workouts uitgevoerd met attributen, zoals squats met autobanden of een sprintje over een speedladder. Uitgeput? Na de bootcamp zijn jullie van harte welkom voor een after-workout borrel in onze beachclub. Ook hele leuke activiteiten tijdens een sportief bedrijfsuitje zijn Bubbleball, de traditionele zeskamp of outdoor lasercombat!

(Water)sportief bedrijfsuitje op een toplocatie

Wat is er in de zomermaanden nou leuker dan een sportief bedrijfsuitje op het water? Je vindt ons aan het prachtige Eemmeer en wij hebben een divers aanbod aan watersporten die met een groep kunt beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan wakeboarden of waterskiën. Met behulp van professionele instructeurs glijden jij en je collega’s snel over het water met een board of skies aan jullie voeten. Gegarandeerd een leuk uitje! Of leer samen met je collega’s zeilen en geniet van de mooie omgeving. Wanneer jullie voorkeur uitgaat naar een iets rustigere maar tóch super leuke uitdaging, ga dan SUPPEN.

Kom met je collega’s naar De Eemhof!

Naast een grote hoeveelheid sportieve outdoor groepsactiviteiten, is er bij Eemhof Watersport & Beachclub ook ruime keuze aan indoor activiteiten. Klim tegen een 8 meter hoge klimmuur of gooi de heupjes los tijdens een salsa workshop. Er is voor ieder wat wils. Op onze website vind je veel van onze activiteiten terug, dus kijk gerust eens rond. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op het telefoonnummer +31(0)36 522 8448.