Strand BBQ | Eemhof Watersport & Beachclub
Werkzaamheden N704 Slingerweg 3 juni t/m 26 juli 2019

Strand BBQ

Wil jij genieten van een compleet verzorgde barbecue op een unieke locatie aan het water? Dan ben je tijdens de zomermaanden iedere donderdag en iedere zaterdag van harte welkom bij Eemhof Watersport & Beachclub! Op deze dagen organiseren wij van 18:00 tot 20:00 een relaxte barbecue op ons strand. Omdat er op deze avonden plaats is voor maximaal 80 personen, is het noodzakelijk om vooraf te reserveren via het contactformulier op deze pagina.

Onze strand BBQ avonden

Tijdens de strand barbecue zorgen onze koks dat jullie kunnen genieten van het lekkerste eten dat zij à la minute bereiden op de barbecue. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hamburgers, kipsaté en pikante worstjes. Dit alles wordt begeleid met vers brood, diverse sauzen en frisse salades. Ons strand ligt direct aan het Eemmeer en biedt daarom een prachtig uitzicht over het water. Deelnemen aan de barbecue is bovendien ook ideaal voor bezoekers van Center Parcs De Eemhof die op zoek zijn naar een restaurant in de buurt.

Kosten van de barbecue avond

Leeftijd: Prijs:
Volwassenen vanaf 16 jaar €23,95 p.p.*
Kinderen vanaf 4 jaar €12,50 p.p.*
Kinderen t/m 3 jaar Gratis*

* drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen

Reserveren

Omdat wij de barbecue avonden intiem willen houden, is er per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom vragen wij jullie vriendelijk om vooraf te reserveren.