Supboard huren

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga experience in de open lucht? Dan is SUP yoga iets voor jou! Tijdens SUP yoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft.

SUP yoga is de ultieme sup workout!

SUP yoga is een unieke workout die kracht, balans en meditatie samenbrengt. Tijdens een sessie op het SUP-board zal je zowel je lichaam als je geest trainen. Je zult daarbij al snel merken dat makkelijke oefeningen een stuk uitdagender worden op het water. Volgens yoga experts is het vooral belangrijk om de controle los te laten. Op het water kunnen de omstandigheden namelijk op ieder moment veranderen en kan er zomaar een golf voorbij komen die je uit balans brengt.

Serieuze voordelen van een SUP yoga workout

SUP yoga | Eemhof Watersport & Beachclub

Ook al is het water kalm, het doen van yoga oefeningen op een ondergrond die constant in beweging is heeft serieuze voordelen. Je traint hier namelijk je core-spieren mee die zorgen voor stabiliteit in je lichaam. Na een sessie op het water zal je dan ook spieren voelen die tijdens een normale yogasessie niet snel geactiveerd zullen worden. De sleutel tot succes is om te focussen op een vast punt op de horizon en het doen van kleine bewegingen om zo constant in balans te blijven.

Supyoga is te reserveren vanaf 6 personen voor de prijs van €29,50 per persoon!

Naam
E-mail
Telefoon
Aantal personen
Datum eerste les
Opmerkingen