Wakeboarden achter een boot | Eemhof Watersport

Wakeboarden achter een boot

Het wakeboarden is ontstaan als een kruising tussen waterskiën en surfen. De wakeboarder wordt net als bij het waterskiën voortgetrokken door een boot of kabelbaan, maar staat in plaats van op twee ski’s, op een surfplankje wat veel weg heeft van een snowboard. In Nederland is het op veel plaatsen mogelijk om te wakeboarden met behulp van een kabelbaan. Hierbij wordt de wakeboarder voortgetrokken langs een vaststaand rondje. Maar het is natuurlijk veel vetter om te wakeboarden achter een échte wakeboardboot! Dit maken we bij Eemhof Watersport & Beachclub voor je mogelijk.

 

 

Onze wakeboard boten

Bij Eemhof Watersport & Beachclub maken we gebruik van twee speciale wakeboard boten van Nautique. Deze boten zijn compleet uitgerust voor een perfecte wakeboard-ervaring. Voor grote groepen zoals tijdens een schoolkamp of bedrijfsevenement, is het tevens mogelijk dat wij extra boten inhuren. Op het water voor de deur van Eemhof Watersport & Beachclub is een speciaal snelvaargebied aanwezig. Hier kunnen we met hoge snelheid varen, wat het wakeboarden achter een boot tot een echte beleving maakt.

Tricks tijdens het wakeboarden achter de boot

Heb jij al wat wakeboard-ervaring en wil je tricks leren? Dan kunnen de instructeurs van Eemhof Watersport & Beachclub je daarbij helpen. Zij kunnen je bijvoorbeeld ‘wake to wake’, een ‘360’ of een ‘invert’ leren springen. Doordat je tijdens deze tricks de hekgolf van de boot als een soort schans gebruikt, zijn de tricks relatief gemakkelijk aan te leren. Dit is anders dan bij de kabelbaan, waar je zelf een ‘pop’ moet maken om uit het water te kunnen komen.

Wakeboard les of cursus achter een boot

Benieuwd hoe het is om te wakeboarden achter een boot? Dan kun je dit komen ervaren bij Eemhof Watersport & Beachclub! Wij hebben namelijk al het materiaal en de ervaring om dit tot een onvergetelijke ervaring te maken. Het wakeboarden kun je boeken op individuele basis of met een groep en je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een les of een complete cursus. Van beginner tot pro-rider, iedereen is bij ons welkom. Reserveren kan gemakkelijk via onze website of door te bellen naar 036-5228448.