Windsurfles voor gevorderden | Eemhof Watersport

Windsurfles voor gevorderden

Heb jij de basisvaardigheden van het windsurfen onder de knie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Volg dan een windsurfles voor gevorderden bij Eemhof Watersport & Beachclub! Je kunt hierbij zelf aangeven welke technieken je tijdens de les wilt leren of wilt verbeteren. Zo kun je samen met onze instructeurs jouw surftechniek en surfhouding perfectioneren maar kunnen zij jou ook sneller leren varen, je diverse tricks op het water leren of je leren slalommen. Geef tijdens het reserveren aan dat het om een windsurfles voor gevorderden gaat en wat je wilt leren tijdens de les.

Het windsurfmateriaal

Eemhof Watersport & Beachclub heeft windsurfmateriaal beschikbaar voor elk niveau en voor alle disciplines binnen het windsurfen (wave, freestyle en freeride). Zo hebben we diverse freestyle-, freeride- en slalom windsurfplanken beschikbaar en hebben we bijvoorbeeld 4,2 m2 freestylezeilen en 7,5 m2 slalomzeilen beschikbaar. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij altijd het ideale windsurfmateriaal beschikbaar hebben om jou op een optimale manier windsurfles te geven.

Technieken die je kunt leren tijdens de windsurfles

Jij bepaalt zelf wat je wilt leren tijdens een windsurf les voor gevorderden. Zo kunnen onze instructeurs jouw bestaande vaardigheden zoals gijpen en overstag gaan verbeteren zodat je na een les de powergijp kunt en op een funboard overstag kunt gaan. Maar ook nieuwe vaardigheden kunnen aangeleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het windsurfen met trapeze, planeren, de beachstart en de waterstart. Windsurfers die van racen houden kunnen bij Eemhof Watersport hun slalomtechniek komen verbeteren, terwijl de echte rippers kunnen leren springen met de windsurfplank.

Reserveren windsurfen voor gevorderden

Een windsurfles voor gevorderden kan je eenvoudig reserveren via onze website. Heb je nog vragen of heb je behoefte aan persoonlijk contact? Dan kun je ons altijd bellen op telefoonnummer 0365228448. Geef hierbij altijd aan dat het om een windsurfles voor gevorderden gaat en wat je tijdens de les wilt leren.