Windsurfschool | Windsurflessen | Eemhof Watersport

Windsurfschool

Windsurflessen | Windsurfschool | Eemhof Watersport & BeachclubAls windsurfschool bieden we windsurflessen aan voor jong en oud! Kinderen vanaf 7 jaar oud kunnen leren windsurfen op onze beginnersboards die speciaal voor hen ontworpen zijn. Deze boards hebben een zeil dat lichter is dan een conventioneel zeil, zodat het windsurfen ook bij kinderen gemakkelijk aangeleerd kan worden. Windsurfers van 7 t/m 12 jaar kunnen aan het einde van onze jeugdcursus een VDWS-examen afleggen, waarbij zij een diploma krijgen van de grootste watersportorganisatie van de wereld.

Surfschool Zeewolde

De windsurf cursus begint in onze afgesloten privébaai met vrij ondiep water, we zijn de enige surfschool in Zeewolde met zo’n perfecte locatie om te leren windsurfen! Doordat men in dit water kan staan, is er een veilige en plezierige omgeving om te leren windsurfen of de sport nog verder onder de knie te krijgen. Vanaf ons terras direct aan het water kan het leerplezier van kinderen, partner, vriend of vriendin gemakkelijk gevolgd worden. Onze windsurf cursus en lessen zijn er voor zowel kinderen als volwassenen en voor zowel beginners als gevorderden.

Prijzen van een windsurfles of cursus

Let op! Deze cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers, bij onvoldoende inschrijvingen kan het zijn dat de datum van de cursus verschuift. De lessen duren van 9.30 – 12.00 uur. Standaard worden onze deelnemers voorzien van een wetsuit. Hierdoor blijf je warm en veilig! Het dragen van waterschoenen is verplicht, deze zijn eventueel bij ons aan te schaffen. Na afloop is er de mogelijkheid om te douchen en om te kleden in onze verwarmde Beachclub.
Nu inschrijven

Windsurfles / cursus
Privé les 1 uur€ 50,00 p.p.
Groepsles (windsurf introductie)1 uur les, 1 uur zelfstandig
(va. 4 pers.)
€ 35,00 p.p.
Cursus4 x 2,5 uur les
Inclusief VDWS lesmateriaal
(va. 2 personen)
€ 200,00 p.p.