Zeilschool | Leren zeilen | Eemhof Watersport & Beachclub

Zeilles

Zeilschool | Zeilschool Midden-Nederland | Eemhof Watersport & Beachclub Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en heb je het altijd al leuk gevonden om te leren zeilen, of wil je je techniek nog verder aanscherpen? Onze zeilinstructeurs hebben veel ervaring en leren je tijdens een zeilcursus zowel praktijk als theorie. Uiteraard vinden wij, binnen onze zeilschool, veiligheid erg belangrijk. Juist om deze reden hebben wij onze eigen veilige baai met sta-diep water. Eveneens is het verplicht om een wetsuit, waterschoenen en zwemvest te dragen. Zo kan iedereen bij ons op een plezierige manier leren zeilen. In April 2019 starten wij weer met de zeillessen. Bekijk hier ons aanbod van privé les tot de zeilclub.

Prijzen van een zeilles of zeilcursus voor kinderen

Jeugdzeilen 7 tot 12 jaar – Optimist
Privé zeilles 1 uur€ 52,50 p.p.
Groepsles (zeil introductie)1 uur zeilles, 1 uur zelfstandig
(va. 4 personen)
€ 37,50 p.p.
Cursus4 x 2,5 uur les
Inclusief VDWS lesmateriaal
(va. 2 personen)
€ 210,00 p.p.

Standaard worden onze deelnemers voorzien van een wetsuit en een zwemvest. Hierdoor blijven uw kinderen warm en veilig! Het dragen van waterschoenen is verplicht, u kunt deze eventueel bij ons aanschaffen. Wanneer het wat kouder weer is raden wij aan om een regenjas mee te nemen. Deze dragen de kinderen dan over de wetsuit en onder het zwemvest, de regenjas houdt dan de wind tegen en zorgt voor extra isolatie. Na afloop kunnen de kids douchen en omkleden in onze verwarmde Beachclub.

 

Zeilles voor volwassenen

Zeilles volwassenen | ZeilschoolVoor iedereen vanaf 15 jaar is het mogelijk om te leren zeilen in een polyvalk. Je kunt bij Eemhof Watersport & Beachclub kiezen tussen een zeilles van 1 dag of een zeilcursus van 4 x 2,5 uur. Het zeilen vindt plaats op het water van het Eemmeer. Altijd al eens willen leren valkzeilen?! Schrijf je dan nu direct in voor een van onze zeilcursussen! Al onze lessen zijn te boeken vanaf 2 personen. Heb je liever een privé zeilles? Daar kunnen we je uiteraard ook mee van dienst zijn. Kijk voor de bijbehorende prijzen in onderstaande tabel.

Prijzen van een zeilles of zeilcursus voor volwassenen

Valkzeilen vanaf 15 jaar
Privé zeilles
09.30-12.00u / 13.00-16.30u
1 dag privéles€ 280,00 p.p.
Cursus4 x 2,5 uur les
Inclusief VDWS lesmateriaal
(va. 2 personen)
€ 245,00 p.p.

Let op! Deze cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers, bij onvoldoende inschrijvingen kan het zijn dat de datum van de cursus verschuift.