Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende watersport? Bij Eemhof Watersport & Beachclub kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar dit seizoen genieten van diverse watersporten! Zo hebben wij een surf-, zeil- en wakeboardclub voor kids! Dit betekent wekelijks leren surfen, zeilen of wakeboarden samen met leeftijdgenoten op een leuke en speelse manier. De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde instructeurs, die jarenlange ervaring hebben met het overbrengen van de fijne kneepjes van watersport.

Windsurfclub

Zeilclub | Jeugdzeilen

Op avontuurlijke wijze de eerste stappen naar watersport maken! Spelenderwijs maken de kids kennis met een surfplank, windrichting, varen en draaien. Met onze extra stabiele surfplanken en kleine kinderzeiltjes, wordt zelfs de kleinste een ster! Kijk hier voor meer informatie over windsurfen.

Zeilclub

De kinderen zeilen in kleine jeugdzeilboten, de Optimist. De Optimist is door haar goede zeileigenschappen een ideale zeil- en instructieboot om mee te leren zeilen. Kijk hier voor meer informatie over jeugdzeilen.

Wakeboardclub

Ben je niet bang voor een beetje snelheid? meld je dan aan voor de wakeboardclub. Speciaal voor de kids hebben we op woensdagmiddag vanaf 14.00u de Protest Wakeboard Kidsclub. Gedurende 6 weken leer je de basis van het wakeboarden, en misschien maak je aan het eind van deze 6 weken zelfs je eerste sprong! De kinderen gaan allemaal mee in de super vette wakeboardboot en onder leiding van een ervaren instructeur krijgen de kids les. Per week staan de kids 2 sessies op het wakeboard! Deze club is bedoeld voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar. Kijk hier voor meer informatie over wakeboarden.

 

Ben je ouder dan 12 en wil je ook graag één van de bovenstaande watersporten beoefenen?! Ook dat kan! Meld je aan en bij genoeg inschrijvingen creëren we een eigen clubmiddag of avond!

 

Wil je eerst kijken of zeilen, windsurfen of wakeboarden iets voor jou is? In de meivakantie is de WEEK VAN DE WATERSPORT en kan je tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan allerlei proeflessen. Na de meivakantie starten de clubs!

Start van de clubs: Week 20 (de week van 11 mei 2015)!

Wakeboardclub | Wakeboarden

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren