Dankzij Eemhof Watersport & Beachclub en Eibrink Elektro loopt de C2 van voetbalvereniging IJsselmeervogels er deze winter warmpjes bij. Wij hebben het team namelijk gesponsord door de 14 spelers allemaal een warme winterjas te schenken. De blauwe winterjassen zijn bedrukt met de logo’s van beide bedrijven en zijn persoonlijk aan de spelers overhandigd door Machteld van Ommen-Zijl en Martie Eibrink.

IJsselmeervogels C2

De C2 van IJsselmeervogels bestaat uit 13 jongens en 1 meisje die voor het eerste- of het tweede jaar in de C van IJsselmeervogels spelen. Met twee gewonnen wedstrijden had het team dit seizoen een sterke start. Daarna werd een aantal keer verloren van meer ervaren teams, maar het team bezet nog steeds een prima 5e plek in de competitie. Na de winterstop is er zelfs nog uitzicht op een plek in een promotie-klasse, wat de C2 van IJsselmeervogels in de laatste 9 jaar niet meer gelukt is. Dankzij de warme winterjassen kunnen de spelers nu elke wedstrijd warm en met volle kracht beginnen.

IJsselmeervogels en Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub is een jong bedrijf wat midden in de maatschappij staat. Wij doen daarom graag iets terug voor organisaties die dicht bij ons staan. IJsselmeervogels C2 en Eemhof Watersport & Beachclub zijn beide jong en sportiviteit zit bij ons allebei in het bloed. De keuze om dit team te sponsoren was dan ook snel gemaakt. Wij wensen IJsselmeervogels C2 veel succes dit voetbalseizoen!

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden
In verband met de huidige horeca sluiting zijn wij momenteel enkel geopend op maandag t/m zaterdag voor bezorging en take-way op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof

Beachclub Take-away en Delivery
Maandag t/m zaterdag 16.30 – 20.00 uur
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

Watersport is geopend* op:
Dinsdag t/m donderdag 09.30-17.00u
Zaterdag en zondag 09.30-17.00u
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

*Vooraf reserveren is verplicht, anders kunnen openingstijden afwijken

 

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren