Dankzij Eemhof Watersport & Beachclub en Eibrink Elektro loopt de C2 van voetbalvereniging IJsselmeervogels er deze winter warmpjes bij. Wij hebben het team namelijk gesponsord door de 14 spelers allemaal een warme winterjas te schenken. De blauwe winterjassen zijn bedrukt met de logo’s van beide bedrijven en zijn persoonlijk aan de spelers overhandigd door Machteld van Ommen-Zijl en Martie Eibrink.

IJsselmeervogels C2

De C2 van IJsselmeervogels bestaat uit 13 jongens en 1 meisje die voor het eerste- of het tweede jaar in de C van IJsselmeervogels spelen. Met twee gewonnen wedstrijden had het team dit seizoen een sterke start. Daarna werd een aantal keer verloren van meer ervaren teams, maar het team bezet nog steeds een prima 5e plek in de competitie. Na de winterstop is er zelfs nog uitzicht op een plek in een promotie-klasse, wat de C2 van IJsselmeervogels in de laatste 9 jaar niet meer gelukt is. Dankzij de warme winterjassen kunnen de spelers nu elke wedstrijd warm en met volle kracht beginnen.

IJsselmeervogels en Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub is een jong bedrijf wat midden in de maatschappij staat. Wij doen daarom graag iets terug voor organisaties die dicht bij ons staan. IJsselmeervogels C2 en Eemhof Watersport & Beachclub zijn beide jong en sportiviteit zit bij ons allebei in het bloed. De keuze om dit team te sponsoren was dan ook snel gemaakt. Wij wensen IJsselmeervogels C2 veel succes dit voetbalseizoen!

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren