Algemene voorwaarden

Eemhof Watersport & Beachclub hanteert de VeBON Algemene Voorwaarden.

De VeBON Algemene Voorwaarden bieden zekerheid aan watersporters. In de voorwaarden staat helder beschreven wat de rechten en plichten zijn voor jou als watersporter, en voor het watersportbedrijf – het VeBON lid – waar je zaken mee doet. VeBON leden zijn verplicht de voorwaarden te hanteren. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Om de veiligheid te waarborgen is Eemhof Watersport & Beachclub eveneens lid van HISWA, Koninklijke Horeca Nederland en het VDWS.

Welke VeBON Algemene Voorwaarden zijn van toepassing?
De volgende VeBON Algemene Voorwaarden zijn van toepassing:

 

Uniforme Voorwaarden Horeca

Eemhof Watersport & Beachclub maakt voor alle horeca gerelateerde activiteiten en arrangementen gebruik van de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s Gravenhage.

Download hier de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image