detail-image

Over ons

Maak kennis met Eemhof Watersport & Beachclub, dé plek voor avontuur en ontspanning aan het water. Al meer dan 40 jaar bieden wij een breed scala aan watersportactiviteiten en ontspanning op onze prachtige locatie. Ontdek wat wij te bieden hebben en beleef de ultieme watersportervaring bij ons!

Lessen

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen. Daarom bieden we een uitgebreid lesaanbod aan voor zowel beginners als gevorderden. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs zijn gespecialiseerd in windsurfen, suppen, wakeboarden, flyboarden en andere watersporten. Voor beginners bieden we uitgebreide lessen om de basisprincipes van de verschillende watersporten onder de knie te krijgen. We richten ons hierbij op een veilige, maar vooral ook leuke ervaring op het water. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en op eigen tempo kan leren.

Daarnaast bieden we ook lessen op maat voor de meer gevorderde sporters die hun techniek willen verbeteren. Onze instructeurs zijn goed op de hoogte van de nieuwste technieken en helpen u graag om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Kortom, of je nu een beginner bent die wil leren windsurfen of een ervaren wakeboarder die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, bij Eemhof Watersport & Beachclub bent je aan het juiste adres!

gallery-image-1
gallery-image-1
gallery-image-1
Het varen van een sloep is zeer eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of vaarbewijs.

Verhuur

Bij Eemhof Watersport & Beachclub kun je niet alleen terecht voor lessen en cursussen, maar ook voor het huren van diverse watersportmaterialen. Zo hebben wij een ruim aanbod aan sloepen, windsurfsets, wakeboards, kano’s, supboards en nog veel meer.

Onze verhuurmaterialen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Of je nu een ontspannen dagje op het water wilt doorbrengen of juist de spanning op wilt zoeken met een uitdagende watersport, bij ons vind je altijd de perfecte uitrusting. Ons ervaren personeel staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste materialen en geeft graag advies over de mooiste routes en spots in de omgeving. Kom langs en ontdek ons ruime aanbod aan watersportverhuur!

Vergaderen

Bij Eemhof Watersport & Beachclub bieden we niet alleen een unieke locatie voor ontspanning en plezier, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Onze locatie aan het water biedt een rustgevende en inspirerende omgeving, wat de productiviteit en creativiteit van jouw team kan verhogen. Onze Beachclub wordt omgetoverd voor plenaire bijeenkomsten in een informeel jasje. De zaal is voorzien van moderne apparatuur en we bieden diverse catering opties aan, van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner of barbecue.

Na de vergadering of als vergaderbreak kunnen de deelnemers genieten van legio sportieve activiteiten op ons terrein. Wij denken graag met jouw mee over de mogelijkheden en zorgen voor een professionele en gastvrije ontvangst van uw gasten. Bij Eemhof Watersport & Beachclub is vergaderen op een unieke locatie een gegarandeerd succes!

Eemhof Winterlodge

Wist je dat Eemhof Watersport & Beachclub in de winter omgetoverd wordt tot Eemhof Winterlodge? Door een spectaculair winteraanbod voor iedereen die wil genieten van het winterseizoen aan te bieden, zijn wij het hele jaar door een interessante locatie met vele activiteiten en lekker eten en drinken zoals je van ons gewend bent.

Met de Winterlodge als basis zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals schaatsen, curling, eisstockschießen, winterse games als boomstamzagen, nagelen en ski-lat lopen. En na een dag vol winterpret kun je ontspannen in Winterlodge onder het genot van een heerlijke gluhwein of warme chocomel. Het winteraanbod van Eemhof Winterlodge is perfect voor een uitje, event of feest in winterse sferen!

Surfpool

Wist je dat wij al enkele jaren bezig zijn met de ontwikkeling van een echte surfpool in onze baai?! Een surfpool die het hele jaar door surfen mogelijk maakt. De pool wordt gebouwd naast een Beachclub in het water van het Eemmeer en biedt golven van verschillende hoogtes voor surfers van alle niveaus. Het voordeel van de pool is dat de golven consistent en perfect zijn, waardoor het de ideale plek is om vaardigheden aan te leren en te verbeteren. Naast de pool worden er accommodaties ontwikkeld, zoals surf shacks, een surfhotel en een natuurcamping.

Om dit project te ontwikkelen zijn wij onderdeel van het team van We Want Waves. Door de coronacrisis heeft ons plan de nodige vertraging opgelopen maar wij hopen in de toekomst toch echt te kunnen starten met de bouw!

content-block-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten