Over ons | Eemhof Watersport & Beachclub

Over ons

Eemhof Watersport & Beachclub is de idyllische watersportlocatie van Zuid-Flevoland. Onze beachclub is in 2012 gebouwd als onderdeel van de nieuwe Marina De Eemhof. We hebben een prachtig terras aan het water, waar het de gehele dag mogelijk is om in de zon te zitten. Actievelingen kunnen aan de slag met de diverse watersporten die wij aanbieden, terwijl er ook voldoende mogelijkheden zijn om een lekker hapje of drankje bij ons te nuttigen.

Lessen en verhuur

Ieder jaar wordt eind april het watersportseizoen geopend. Vanaf dat moment staan onze instructeurs klaar om jou op een leuke manier te leren watersporten. Bij diverse watersporten zoals zeilen en windsurfen is het zelfs mogelijk om een internationaal erkend certificaat te behalen, zodat je later in binnen- of buitenland materiaal kan huren en zelfstandig het water op kunt.

Daarnaast kun je bij ons diverse materialen huren om zelf het water op te gaan. Wij hebben bijvoorbeeld zeilboten, surfboards, sloepen en kano’s beschikbaar. De omgeving van onze beachclub is bijzonder mooi en er valt genoeg te zien tijdens een actieve dag op het water. Reserveer daarom vandaag nog jouw watersportactiviteit bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Ook beschikbaar voor vergadering, feest of trouwerij

Doordat wij de perfecte locatie aan het Eemmeer hebben en de bereikbaarheid vanuit heel Nederland uitstekend te noemen is, wordt ons regelmatig gevraagd of onze locatie ook afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een vergadering, feest of bruiloft. Uiteraard maken wij dit graag mogelijk. Het is zelfs een optie om elkaar met de voeten in het zand het jawoord te geven op ons eigen privéstrand. Jaarlijks worden er vele bedrijfsfeesten, minicongressen en bruiloften op onze locatie georganiseerd. Neem vooral vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.