detail-image

Bedrijfsevenementen

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor jouw bedrijfsevenementen? Kom dan naar Eemhof Watersport & Beachclub! Wij bieden jou de ideale omgeving voor jouw bedrijfsevent, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vergadering. Gelegen aan het water en met verschillende activiteiten op het strand, water en indoor, beleef je bij ons een onvergetelijke dag.

Wij verzorgen voor jou bedrijfsevenementen op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan nu contact met ons op voor het organiseren van jouw vergadering, bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of personeelsfeest bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Persoonlijke aandacht

Bij Eemhof Watersport & Beachclub staat persoonlijke aandacht voorop en ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van een programma op maat en jouw event tot in de puntjes te verzorgen. Kom naar Eemhof Watersport & Beachclub voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsevenement!

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Overnachtingsmogelijkheden

Om jouw bedrijfsevenement compleet te maken, bieden wij diverse overnachtingsmogelijkheden op onze Marina of bij de buren van Centerpacs de Eemhof.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten