Beachclub Zeewolde | Eemhof Watersport & Beachclub

Beachclub

De beachclub is het kloppend hart van Eemhof Watersport & Beachclub. Uniek zijn de ontelbare mogelijkheden op één locatie. De Beachclub heeft een prachtig ruim terras met panoramisch uitzicht over het prachtige Eemmeer en onze eigen privé lagune. Hier is de hele dag zon en dus is het uitermate geschikt om te genieten van zomerse drankjes zoals een frisse Corona of één van onze heerlijke cocktails.

Daarnaast kan er natuurlijk in de beachclub geluncht en gedineerd worden. Op de kaart staan bijvoorbeeld heerlijke gerechten, maar ook voor een geheel verzorgt bbq feest draaien wij onze hand niet om. Ons terras is ruim opgezet en de windschermen zorgen ervoor dat je ook comfortabel zit wanneer het een keertje waait. Het uitzicht over het Eemmeer is adembenemend, wat deze plek tot één van de best bewaarde geheimen van Flevoland maakt. Ben je het luieren op ons terras zat? Dan kun je altijd meedoen met één van onze watersportactiviteiten.

Virtueel binnenkijken

Eemhof Watersport & Beachclub is dus niet alleen dé locatie voor alle watersporten, maar ook ideaal voor een bedrijfsfeest, een bedrijfsuitje, als trouwlocatie of gewoon voor een heerlijke borrel aan het water! Alvast een kijkje nemen in en om de beachclub? Bekijk dan snel onze online sfeerimpressie.

Tevens is Eemhof Watersport & Beachclub een erkend leerbedrijf voor de Horeca. Volg je een horeca opleiding en zou je graag ervaring op willen doen? Kijk dan bij onze vacatures!