Watersport | Watersport Flevoland | Eemhof Watersport & Beachclub

Watersport

Na een middag loungen en relaxen bij Eemhof Watersport & Beachclub, is watersport een perfecte manier om er even tussenuit te gaan. Er zijn ontelbare mogelijkheden, leuk voor jong en oud! Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Ons watersportcenter met zeil- surf en wakeboardschool, geeft verschillende watersportlessen, waaronder wakeboardles, zeilles en windsurfles. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kano, Valk, windsurfbenodigdheden of een sloep te huren. Door de mooie omgeving op en rond het Eemmeer, is vooral het huren van een sloep een echte aanrader!

Ons strand in Zeewolde

Verder hebben wij een breed strand, dat zeer geschikt is voor een lange wandeling. Even lekker uitwaaien is bij ons daarom ook een goede optie. Bij mooi weer kan men genieten van de zon op één van de vele strandbedden. Vergeet in dat geval de zonnebrandcrème niet!

Zoals je ziet, het kan relaxed en waterwild!

Activiteiten op en om het water

Bij Eemhof Watersport & Beachclub is er vertier voor jong en oud. Daarnaast kun je bij ons terecht met zowel kleine als grote groepen! De unieke locatie van Watersportcenter in Marina de Eemhof is daarom bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes! En niet alleen bieden wij allerlei activiteiten op het water, ook rondom het Eemmeer is er van alles te doen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook beachvolleyballen en mountainbiken. Nu al zin in een actieve dag bij De Eemhof? Reserveer dan nu!