Huisregels

1. Roken

Roken is alleen buiten toegestaan. Sigaretten en/of sigaren dienen gedoofd te worden in de daarvoor bestemde asbakken en rookpalen.

2. Drankjes en alcohol

Wij schenken geen alcoholische dranken, aan personen jonger dan 18 jaar. Controle op legitimatie mogelijk. Het is niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen. Glaswerk moet binnen of op het terras blijven.

3. Kleding

Zowel binnen als buiten op het terras is het verplicht een shirt te dragen.

4. Overlast

Gasten die zich niet gedragen en overlast veroorzaken zullen hiervoor gewaarschuwd worden. Indien nodig, schenken wij geen alcoholische dranken meer. Houdt de overlast aan, dan zal de directie of de manager de gast(en) verzoeken Eemhof Watersport & Beachclub te verlaten. Agressie, ongewenste intimiteiten en/of racisme zijn niet toegestaan.

5. Confetti en aanverwante zaken

Confetti, rijst, rozenblaadjes e.d. mogen niet gestrooid worden. Indien dit wel gebeurt zullen hiervoor schoonmaakkosten, met een minimum van € 250,- aan de opdrachtgever worden doorberekend.

6. Decoratie

Decoratie aanbrengen in en om Eemhof Watersport & Beachclub kan, maar altijd in overleg. Alle aangebrachte decoractie dient dezelfde avond ook weer verwijderd te worden. Het is niet toegestaan om spijkers of punaises te gebruiken. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.

7. Geluidsoverlast muziek

De muziek (binnen) mag de grens van 95 decibel niet overschrijden.

8. Rookmachines

Gebruik van rookmachines is niet toegestaan.

9. Geluidsoverlast voor omwonenden

Indien de gasten het pand verlaten dient dit in alle rust te gebeuren, i.v.m. de omwonenden.

10. Vuurwerk, vuurdecoratie en wensballonnen

Het is niet toegestaan om enige vorm van vuurwerk – knalgeluid of andere soortgelijke geluidsoverlast te produceren. Decoratie in de vorm van vuurpotten, fakkels, vuurschalen en Zweedse fakkels zijn enkel toegestaan in overleg met Eemhof Watersport & Beachclub op de door ons aangewezen locaties. Restanten van genoemde ‘vuurdecoraties’ dienen diezelfde avond verwijderd en schoongemaakt te worden. Bij iedere overtreding zal de directie de opdrachtgever een bedrag van € 500,00 per geconstateerde overtreding in rekening brengen. Wensballonnen zijn ook niet toegestaan.

11. Persoonlijke eigendommen

Na afloop van een bezoek, dienen alle door u (of uw gasten) meegenomen eigendommen meegenomen te worden. De directie is niet aansprakelijk voor het verlies van eigendommen.

12. Aanwijzingen personeel

Volg aanwijzingen van het personeel op.

13. Wapens of drugs

Het is verboden wapens en/of drugs in het bezit te hebben bij Eemhof Watersport & Beachclub.

14. Verantwoordelijkheid (feesten en partijen)

Wij vertrouwen erop dat u uw ceremoniemeester(s) en/of andere verantwoordelijke mensen, op de hoogte brengt van onze huisregels.

Deze huisregels zijn tot stand gekomen i.s.m. Koninklijke Horeca Nederland, de politie en de gemeente.

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image