Iets te vieren en nu ben je op zoek naar een bijzondere feestlocatie met veel mogelijkheden? Dan helpen we je graag verder! Onze Caribische beachclub in Zeewolde is namelijk perfect geschikt voor feesten tot maximaal 400 personen. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot jubileum, bij ons is iedereen van harte welkom. Alleen de prachtige omgeving is al een feestje op zich, aangezien we pal aan het water van het Eemmeer zijn gevestigd, over een riant terras met uitzicht over het water beschikken en een heus privé-strand voor je paraat hebben. Bovendien vind je ons in Midden-Nederland, met een uitstekende bereikbaarheid uit alle windstreken. Gratis parkeren en de mogelijkheid tot overnachten maken het plaatje helemaal compleet.

Klik hier voor een sfeerimpressie

Bedrijfsfeesten

Feeslocatie voor bedrijfsfeesten | Eemhof Watersport & Beachclub

Bedrijven die ervoor kiezen om hun bedrijfsfeest in onze beachclub te houden, die doen dat vaak voor de sfeervolle locatie in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid. Dit laatste is vooral een pluspunt voor organisaties met medewerkers die verspreid over het land wonen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld personeelsfeesten mogen organiseren voor bedrijven als Red Bull, Nuon, Rabobank en RDW.

Doordat we in een waterrijke en bosrijke omgeving gevestigd zijn, is het ook mogelijk om het feest te organiseren als afsluiting van een heus bedrijfsevenement. In dat geval bieden we overdag keuze uit een groot aantal groepsactiviteiten, zowel op het land als op het water, terwijl er ‘s avonds gedineerd en gefeest kan worden in de beachclub. Voor ieder onderdeel van een bedrijfsevenement hebben we diverse arrangementen beschikbaar, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een evenement volledig op basis van jullie specifieke wensen vorm te geven.

Mogelijkheden voor particulieren

Ook voor particulieren bieden we diverse mogelijkheden om een feestelijk moment te komen vieren bij ons in de beachclub. Wist je bijvoorbeeld dat Eemhof Watersport & Beachclub een officiële trouwlocatie is? Dit betekent dat de hele huwelijksdag bij ons op locatie kan plaatsvinden, waarbij de bruid en bruidegom elkaar het jawoord kunnen geven in de beachclub of zelfs op ons privé-strand. Qua aankleding, catering en muzikale invulling van het feest zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd en kunnen jullie rekenen op onze flexibiliteit en jarenlange ervaring met het verzorgen van feesten en partijen.

Ook een jubileum of verjaardag kan je perfect bij ons vieren. Zo hoef je bijvoorbeeld niet gelijk de hele beachclub af te huren, maar kunnen we ook gewoon een plekje voor jullie reserveren zonder exclusiviteit. Op dat moment is het mogelijk om te profiteren van de diverse horeca arrangementen, zonder dat er locatiekosten bij komen kijken.

Feestlocatie voor particuliere feesten | Eemhof Watersport & Beachclub

Highlights van onze feestlocatie

  • Unieke tropische uitstraling met ligging aan het water en bos;
  • Capaciteit tot 400 personen;
  • Beamer en 3 tv-schermen standaard aanwezig;
  • Ruime gratis parkeergelegenheid;
  • Standaard krachtstroom 380V/16A aanwezig, optioneel 380V/125A;
  • Professionele geluidsinstallatie te huur;
  • Diverse mogelijkheden voor catering en aankleding;
  • Overnachtingsmogelijkheden in luxe glamping tenten;
  • Jarenlange ervaring met de organisatie van feesten en evenementen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan gelijk even onze brochure voor meer informatie. Liever samen met ons oriënteren op de mogelijkheden voor jouw feest? Neem dan contact op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of bel ons even tijdens onze openingstijden.


 

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id=”5253″ title=”Aanvraag feest”]